Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Kasa fanlarının rgblerinin yanmaması

muhtemelen fanların rgb bağlantısı için kendi kontrolcüsü mevcut, 3pin bağlantıya sahipse 24pin büyük girişin yanındaki beyaz sokete, 4 pin ise anakartın sol alt tarafındaki beyaz 4 pin yuvasına takman gerekir.
  2. B

Öneri BEYAZ 240 YADA 360MM SIVI SOĞUTUCU ARIYORUM

arctic 3 360mm de ara ara indirime giriyor onu da takibe al istersen. kasan müsaitse ve daha sonra da 360mm kullanırım diyorsan 360mm almanı öneririm.
  3. B

Yardım X123 Fan değerleri hakkında

derece kısmına bakman lazım
  4. B

hwinfo yazılımını indir oyun oynarken arka planda açık kalsın. bu sayede maksimum sıcaklık ve fan devri gibi değerleri görebilirsin.
  5. B

dereceler gayet iyi, oyundayken fan devri kaç oluyor?
  6. B

Yardım Kule tipi fan nasıl takılır

kafa kısmı altıgen olan ucu sivri olmayan küt vidalar ile, gümüş renkli parçanın yanında duruyor attığın fotoda
  7. B

Laptopum çok ısınıyor laptop soğutucu fan almayı düşünüyorum

vakum fana sıcak bakmıyorum ben hocam. Pc nin fan kanatçıkları çok ince oluyor, pc ile fan arasındaki devir farklılıkları sebebiyle uzun vadede sorun yaşayacağını düşünüyorum. tavsiyem, gerekli bakımları yaptıktan sonra da fan devrinden kaynaklı sesten rahatsızlık yaşamaya devam ediliyorsa...
  8. B

DA-G10 Sistemine sıvı soğutma takabilen var mı ?

kasanın üst kısmında yeterince boşluk var soğutucu montajı için. sorun yaşamazsın. radyatörün vidalarını tak ancak ufak düzeltmeler için en son sıkmanı tavsiye ederim.
  9. B

RGB KABLOLAR HER PARÇAYA UYUMLU MUDUR?

güç girişi bağlantıları evrensel sorun yaşamazsın ancak rgb bağlantısı için anakart üzerinde rgb 5v 3 pin bağlantı olması gerekir.
  10. B

Çözüldü✓ ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite mı yoksa 300 TL farkla yoksa SE 224XTS

sıvı soğutma uzun vadede niye sorun çıkarıyormuş hocam? ayrıca bashettiğin iki soğutucu arasında akakçe fiyatlarına göre 1000tl fark mevcut.
  11. B

Çözüldü✓ Beyaz Renkli Kule Tipi Sogutucu Onerisi

https://www.pazarama.com/deepcool-ak400-wh-beyaz-120-mm-intel1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-6933412727422
  12. B

Vanguard Sıvı soğutucuyu durduruyor.

3 gün önce sorun yoktu demişsin, bu süreçte herhangi bir değişiklik oldu mu ? bunların yanında, icue yazılımın güncel mi hocam? bios üzerinden fanların vs ayarını yap mutlaka öncelikle. sorunun çözümü için de özellikle yurtdışı siteleri araştırmanı öneririm. reddit böyle konularda çok yadımcı...
  13. B

Çözüldü✓ 7600x stress testinde 94 derece.

Hocam attığın görsele göre fan devirleri maksimumda çalışıyor. Olay senin soğutman ile alakalı değil anlaşılan. Ryzen master içerisinde curve optimizer ile işlemciyi frenlemen lazım. Bu işlemi otomatik yapan yazılım olduğunu reddit üzerinde okumuştum programın ismi "Project Hydra Version 1.2D...
  14. B

mesajımı düzenledim hocam yanlış biliyormuşum. öncelikle soğutucunun işlemci üstüne oturmasını, termal macununu, soğutucu altındaki etiketi vs kontrol et öncelikle. öndeki fanlardan mesela en alttakini egzoz fanına çevir. bir de değerleri o şekilde kontrol et bence.
  15. B

7600x 125w 105w işlemci olduğu için nispeten hararetli bir işlemci. ryzen curve ayarı ile daha optimum sıcaklıklara inebilir. Bir de bu aldığınız değer oyun oynerken de oluyor mu? (montajı doğru yaptığınız varsayımına göre aşağıdaki önerileri uygulayabilirsiniz) - ryzen curve ayarı - eco mod -...
Top Bottom