Arama sonuçları: *

1. BoosteRR

Yardım İTOPYA_Alışveriş Sorunsalı

Fanın çalışma konusu şu durumda zaten çok önemli değil çünkü kutusu hasarı büyük ve bunu kolay kolay kimse kabul etmez herhangi bir güvence almadıkça. Son durumu paylaştım zaten. Durum büyük can sıkıcı. Yılmaz ÇİÇEK'e ulaşmaya çalışacağım.
  2. BoosteRR

Az önce resmen ve kasten mağdur edildim. Telefonla görüşme sağlandı. Sözde ses kayıtlarım dinlenmiş, bu olduğu halde hala bana ürünün kutusunu bu şekilde benim yaptığımı ima ettiler ve hiç bir şekilde çözüm yoluna gitmediler. En son bende görüşmenin ses kaydını alacağımı söylediğimde görüşme şu...
  3. BoosteRR

İtopya ile ilgili işler iyice çirkin bir hal aldı dostlar. Sistemleri belliki olası bir durumda müşteriyi yıpratma, mağdur etme üzerine kurulu. Bir daha asla ama asla 10 liraya bile satsalar kapılarından geçmem, geçirtmem. Benim için tamamen bitmiştir.
  4. BoosteRR

Değişim için geri göndermiştim. Çok tatsız bir durum var malesef. Gelişmeleri paylaşacağım. @itopya.com
  5. BoosteRR

Az önce bir arıza var mı diye kasanın tavan kısmına montajını yaptım. Konumuyla mı alakalı yoksa bu fan mı böyle bilmiyorum inanılmaz gürültülü çalışıyor. Çıkardığım eski fan bunun yanında neredeyse sessiz. Yarın tavandan çıkarıp normal dik konumda deneyeceğim. Eğer gene böyle süpürge gibi ses...
  6. BoosteRR

Msi ı aldım şimdi. Normalde Cooler Master ı bekleyecektim o daha iyi görünüyordu sanki ama Türkiyeye ne zaman gelir bilemedim. Umarım beğenirimde geri göndermek zorunda kalmam. Fanı @itopya.com dan almıştım kutusu yırtık geldi, arıyorum ulaşılmıyor yada hat düşüyor hemen. Bilmiyorum fanı geri...
  7. BoosteRR

Msi ın sayfasında Mag Max in içeriğinde JRAINBOW isimli bir girişi gösteriyor. Bu çok eski bir giriş değil miydi ?
  8. BoosteRR

Bide Argb çıkardılar milletin başına. Besbelli ki herkeste yok bu giriş işte. İş çıkarıyolar başka bir şey değil.
  9. BoosteRR

Herhangi biri fark eder mi ?
  10. BoosteRR

Allah razı olsun.
  11. BoosteRR

Bu arada yanlışlıkla buraya açmışım konuyu. Soğutma kısmına açacaktım.
  12. BoosteRR

Arkadaşlar, indirimdeyken şu fanı aldım denemek için https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-120-argb-120mm-fan/ Fakat anakartımda argb header yok rgb header var yani anakartıma doğrudan argb fan takılamıyor. Acaba Akasa Vegas Argb kontrolcü yada Msi Mag Max Arg kontrolcü alsam bu...
  13. BoosteRR

Öneri Bu soğutucu iyi midir?

İşlemci soğutucum bu...
  14. BoosteRR

Hiç bir fandan macun çıkmaz ama cpu soğutucudan çıkabiliyor. Benimkinden çıkmıştı ama macun olarak NET tavsiyem Cooler Master MasterGel Maker. (y) Birde kasa içindeki kablolamanız iyiyse zaten hava rahat akar.
  15. BoosteRR

Zaten ek takılabiliyorsa bir tek kalan yer tavan var. Thermaltake riing fanlardan alabilirsin. Ben Thermaltake Riing 12 cpu soğutucu kullanıyorum. Onun fanı harici olarakta satılıyor.
  16. BoosteRR

O kasanın kendinde bir sürü fan yok mu zaten...
  17. BoosteRR

Arkadaşlar bu hangi bağlantı?

Elektirk için uzatma kablosu gibi düşünebilirsin.
  18. BoosteRR

Bu fan bu girişe takılır mı?

Çevirici ile takılabiliyor. Sadece hız kontrolü yapamazsın 3 pinli küçük bağlantı PWM olmadığından.
  19. BoosteRR

Uygun fiyatlı sıvı soğutma

Sıvı soğutma pek masum bir olay değil.
Top Bottom