Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

150mm yüksekliği geçmeyecek işlemci soğutucusu

Hayırlı olsun aynen bende de parmağımın geçeceği mesafe kadar boşluk vardı.
  2. COMANDANTE

işlemciden cama olan mesafeyi ölçerek yap yatay şekilde ben öyle yapmıştım 16.1 falandı direkt aldım
  3. COMANDANTE

Buydu kullandığım https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-azor-4x120mm-rgb-fanli-600w-80-plus-usb-3-0-midt-atx-gaming-kasa.html
  4. COMANDANTE

T6 ULTRA'NIN Bir Fanı Bozuldu Tek Fan İle Çalışır Mı? Ya da Fan Değişimi Olur Mu ?

Alacağım fanın sickleflow veya kaliteli bir marka olmasına gerek yok beni 6 aylığına sorunsuz tutsun yeter. Hem T6 200 tl şu an yani benim bu ID COOLING'i alsam 160 tl ediyor kablosuyla falan 40 tl kâr o da ciddi araştırmadan.
  5. COMANDANTE

T6 ULTRA'NIN Bir Fanı Bozuldu Tek Fan İle Çalışır Mı? Ya da Fan Değişimi Olur Mu ?

Peki sağ ol ben 2 tane 4 pinli fan alayım üstüne de 8 pini 4 pine dönüştüren kablo alıp T6'yı modifiye edeyim o zaman. 1616959361 Heh aradığım cevap bu artık baştan soğutucu almama gerek kalmadı bu konu sayesinde.
  6. COMANDANTE

Teşekkür ederim son olarak bunları T6'ya tutturmak için hayal gücümü kullansam sorun olmaz değil mi telle falan deneyeceğim de.
  7. COMANDANTE

Ya sickleflow da olmasa olur sadece şu fanlarını değiştirsem yeterli. Maksat beni bu yıl da tutsun o kadar. 1616958895 Kısacası T6'da olduğu gibi 2 fanın 4 pinlik yuvaya oturacak şekilde satın alınabilen bir fan arıyorum.
  8. COMANDANTE

Oluyor değil mi kendimi aşırı cahil hissettim şu an ya. Oluyorsa anlamadığım bir şey var şimdi cpu fan girişi 4 pin istiyor bu fanların teki 4 pinlik değil demi 2'li şekilde olabiliyor. 1616958571 Kalite aslında verilen parayla doğru orantılı geçen sene 180 tl ye aldığımdan fiyatına göre çok iyi.
  9. COMANDANTE

Bugün pc yi açtığımda çok büyük gürültülü bir ses geldi ve bütün pc yi sarsıyordu biraz bakınca T6'nın arkasındaki fanından geldiğini fark ettim. Üründen aşırı memnunum ve yeni bir soğutma almadan nasıl halledebilirim ? O arkasındaki fanı sökemiyorum çünkü kabloları birleşik kessem olur mu...
  10. COMANDANTE

Yerli Termal Macun Geliyor.Nejdat Delioğlu Macunları

Kaliteli olur da inşallah yerli malı kullanırız macun olarak.
  11. COMANDANTE

T6 Ultrayı siyaha boyamak?

Fanlar olmayınca zaten pek bir işe yaramıyor :) Simsiyah kasam da böyle kötü bir görüntü oluşturuyor açıkçası gündüzleri. Geceleri çok sorun çıkmıyor.
  12. COMANDANTE

T6 Ultrayı siyaha boyamak?

Çirkin bir soğutucu olduğunu kabul ediyorum. Böyle bir şeyi yapınca daha kötü gözüküp gözükmeyeceğini de bilmiyoruz.
  13. COMANDANTE

Snowman T6 ultra çok mu ses çıkarıyor ?

Kulaklık takmıyorsan evet gürültü seni rahatsız edebilir. Kulak taktığında duyulmayacak seviyeye iniyor.
  14. COMANDANTE

Yeni Macun İle 10 Dakikalık Prime 95 Testi Sonucu [Aerocool BarafS]

Bu nece bir konudur kim yazsa sonradan ban yemiş.
  15. COMANDANTE

Öneri Yeni F/P Soğutucumuz Hayırlı Olsun

Bu ne alaka :D
  16. COMANDANTE

Yardım Soğutucu Önerisi Verir misiniz?200 TL ye Kadar(5 3600)

Evet alalı 3 ay oldu bile.
  17. COMANDANTE

Ben resimde gördüğümü söyledim doğrudur aldığım zaman başka seçenek olmadığı için bu modelleri pek bilmiyorum bana 3 bakır borulu geldi yine de ihtiyatlı olsun diye söyledim .
  18. COMANDANTE

Bunda 3 tane görebildim ve kablolarla kapatmışlar o kısmını. 1600788251 Bende biliyorum 6 tane ama kırmızı ve mavisnin bakır boruları az geldi yanlış saymamışsam
  19. COMANDANTE

Bak 6 tane saydım bunda diğerlerini atıyorum .
Top Bottom