Arama sonuçları: *

1. Can Özdemir

Sıvı soğutma fiyatları neden bu kadar pahalı?

3600 ü 360lıkla soğutan ben :D şakası bir yana up bekliyorum
  2. Can Özdemir

Custom Sıvı Soğutma nasıl yapılır ki?

Merhabalar sorum başlıkta paraya kıyıp aldım diyelim nasıl yapacağım veya hizmetini verem bir yer mi var merak ettim o kadar para verip kuramam büyük ihitlimalle. ( ALACAĞIMDAN DEĞİL MERAK ETTİM )
  3. Can Özdemir

2070 Super R5 3600 Darboğaz

performans'da hepsi 1605006017 durum bu
  4. Can Özdemir

2070 Super R5 3600 Darboğaz

GTA V de bazı yerlerde FPS 40 lara düşüyor işlemci kullanımı 50 60 ekran kartı 70 lere düşüyor sebebi ne olabilir bir kaç kişiyle konuştum sıkıntı yok onlarda 4.2Ghz çalışıyor işlemci
  5. Can Özdemir

Sıvı soğutma tavsiyesi

tek sıkıntım var pompa sesi geliyor inceden :) daha önce başka model sıvı soğutma kullanmadığım için karşılaştıramıyorum ama geliyor yani eğer çok dikkat eden biriyse canını sıkacaktır.
  6. Can Özdemir

Sıvı soğutma tavsiyesi

67 derece
  7. Can Özdemir

Sıvı soğutma tavsiyesi

aktif kullanıcısıyım memnunum. r5 3600 4,2Ghz
  8. Can Özdemir

Tozlanan Radyatör nasıl temizlenmeli nelere dikkat edilmeli?

elimi yakmıyor kasa içersini nasıl temizleye bilirim peki?
  9. Can Özdemir

hafif ılık üflüyor sorun olmaz herhalde
  10. Can Özdemir

merhabalar kasama sıvı soğutma ile ekran kartım sığmadığı için CM ML360ARG'nin fanlarını dışarıya aldım ön kapağı söküp buna bağlı olarak toz filitresinide sökmek durumunda kaldım ve çok fazla toz çekiyor sistem buna bağlı olarak tozlanan radyatörü ve diğer bileşenleri nasıl zarar vermeden...
  11. Can Özdemir

Yardım AMD R5 3600 OC Hk.

Beslemesin reis sıkıntı yok işlemci ve anakart güncelleme yapacağım 1599672359 1 sene sonra bakalım
  12. Can Özdemir

Tamamdır zaten oc yalamayı pek bilmiyorum şu ekran kartları satışa çıksın alayım burda beraber yapalım :)
  13. Can Özdemir

Çok güzel bilgiler fakat biraz merak ettiğim konunun dışında kaldı ben ANKART'ı sormuştum başlık hatası yapmışım :)
  14. Can Özdemir

2 ay önce aldım 2019 olacağını sanmıyorum
  15. Can Özdemir

Maalesef işteyim ve üstünde soğutucu var
  16. Can Özdemir

Merhabalar anakartım MSI B450M PRO-M2 MAX işlemci R5 3600 Soğutucu Cooler Master ML360RGB modeli anakartım'da soğutucu blok vs yok fan dizilimi olarak 3 önden alıp 2 üst 1 egzoz olmak üzere dışarıya atıyorum fanlarım ise COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB Anakartım OC de ne kadar ısınacak vs...
  17. Can Özdemir

Fan çoklayıcı hakkında

Merhabalar dün ekteki çoğaltıcıyı aldım (45tl den aldım 65 yapmışlar) Fanlarım COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB Fanlarım çıkış voltajı yada dalgalı voltaj verme gibi olabilecek şeylerden zarar verebilir mi? Malum ucuz değil fanlar yenisini almak istemem.
  18. Can Özdemir

PWM Fan çoklayıcı kablo önerisi

Kullanıyormusun? Yorumları pek iç açıcı gelmedi
  19. Can Özdemir

PWM Fan çoklayıcı kablo önerisi

Merhabalar kasamda sıvı soğutma ile birlikte 6 fan var anakartımda tek fan çıkışı var içinden çıkan çoğaltıcılarla 5 tanesini çalışır duruma getirdim fakat 1 tane çalışmıyor onuda ek bir çoğaltıcı ile çalıştırmam mümkün mü? 6 fan tek giriş için fazla gelir mi? çoğaltıcı önerilerinizi bekliyorum...
  20. Can Özdemir

Xpg Levante 240mm vs pf240

Test etmedim açıkçası :) yani indiririmle alışmıştım ekran kartımı daha almadığımdan Windows göremedim. 1598611174 15-20 gün içinde testleri yapmış olacağım bilgilendirmek postu açacağım.
Top Bottom