Arama sonuçları: *

1. Connex

2K Bandında Sıvı Soğutma Önerisi

yenı attılar reis 1721897027 https://www.gaming.gen.tr/urun/383707/thermalright-aqua-elite-240-argb-v3-240mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu/
  2. Connex

DA-G10 sistem aldım CPU soğutma konusunda öneriniz nelerdir

ayn herkes konusunu acmıs güzel marka
  3. Connex

DA-G10 sistem aldım CPU soğutma konusunda öneriniz nelerdir

2.9 cıkarsan artics var inventusda o guzel kral
  4. Connex

Arctic Freezer Liquid 2 Argb 4799TL H.o? G.o?

msi mag forge 100r uyar mı
  5. Connex

Arctic Freezer Liquid 2 Argb 4799TL H.o? G.o?

Alınır mı ki ya masrafa girsem mi simdi işlemci r5 5600 max yapacağım r5 7600 hava soğutmak var
  6. Connex

Ryzen 5 5600 Soğtuucu Önerisi

yoo benlik sıkıntı yok
  7. Connex

Ryzen 5 5600 Soğtuucu Önerisi

dark freezer x123 tavsiye ederim 1 hafta once aldım 89 dereceden 70 düstü biraz bütçe arttırman lazım
  8. Connex

Hangi soğutucuyu tercih etmeliyim?

hocam bende de aynı işlemci var dün aldım dark frezer x123 89 derece görüyordu suan max oyunlarda 70 yükte 72 daha fazlasını göremedim
  9. Connex

Çözüldü✓ Bu fan alınır mı kasa

Teşekkürler hocam
  10. Connex

Hocam öyle yapmayı düşünüyorum ztn arkadakini öne arka egzozada farklı almayı çünkü öndekini arkaya takmak istiyorum renksiz olsun yeni alacağım renkli olanida arkaya takarım
  11. Connex

Hocam öndeki 2 tane ya 3 yapicam 1 tane lazım
  12. Connex

GAMEFORCE 7R Pro Seri (3'lü Set) Rainbow Ledli Sessiz 120mm 12cm Kasa Fanı https://amzn.eu/d/g92nZDy arkadaşlar merhaba kasam msi mag Forge 100r önde 2 arka 1 var öndekini 3 yapmak istiyorum 1 tane fan 200 TL idi bu attığım 3 tane 200 hem öndeki 1 tane tamamlicam hemde üste 2 tane takicam...
  13. Connex

Çözüldü✓ Sizce Kule tipimi yoksa sıvı sogutmamı

Tamam hocam cuma gününe testini atmış olurum size benim işlemcide valoda 90 derece gördü
  14. Connex

Çözüldü✓ Sizce Kule tipimi yoksa sıvı sogutmamı

Bende de aynı işlemci var dark frezer x123 sipariş ettik beklersen test sonuçlarını paylasabilirim
  15. Connex

Deep cool ag400 vs dark frezer x123 ?

Bunu alıyorum o zmn teşekkürler Peki kasam msi mag Forge 100r önde 1 fan yok bende 3 tane alıyım yukarı tarafada takarım diyorum bu nasıl sizce başka yerde teki 200 TL çok ses yapar mı soğutma vs nasıldır bilginiz var mı https://amzn.eu/d/g92nZDy
  16. Connex

Himm soğutur ise ucuz olanı alıyım ileride sorun çıkarmaz umarım bari TDP değeri daha iyi soğutma anlamına mı geliyo
  17. Connex

Arkadaşlar merhaba r5 5600 işlemcime soğutma alicam hangisini almalıyım değerler ikisi arasında 2-3 derece fark edicekse x123 alıyım 150 lira fazla vermeye gerek yok düşünceleriniz neler
  18. Connex

Yardım İşlemcim Çok Isınıyor

hocam bide şey dicem ramlere carpar mı sıkıntı olur mu
  19. Connex

tamamdır sagolun
  20. Connex

o zmn onu alıyım bari içersinden her şey çıkıyor mu
Top Bottom