Arama sonuçları: *

1. Creselia

Yardım Hava Soğutmayı Takabilmiş Miyim ?

Herkese selam, kule tipi soğutmayı bilgisayarıma monte etmeye çalıştım. Ön kısım rame değdiği için rami yan slota taktım fakat farketmedi. Ön kısmı biraz havada kaldı. Yanlış yaptığım bir şey var mı ?
  2. Creselia

Hava Soğutma Önerisi

Öncelikle merhaba, Ryzen 5 1600Af İşlemcim bulunmakta ileride 3600 almayı da düşünüyorum. Hava soğutmaya ihtiyacım var. Daha önce snowmanın 6 bakır borulu hava soğutmasını almıştım montaj yaparken o çentiklerden ötürü tiksinti geldi. En sonunda takmayı başarabilsem de sonuç alamadım saçma bir...
  3. Creselia

İslemcim cok isiniyor ( yeni soğutucu taktim )

Yükte 3.4 ghz de cpu voltage 1,08xxx
  4. Creselia

Blend yazana tiklamistim
  5. Creselia

Ne yapmami önerirsin ;( 1599758809 bu videoda ki test önüme seçenekler çıktı ok dedim görev yöneticisinden baktim %100 dü CPU kullanımı
  6. Creselia

prime95 yaptım
  7. Creselia

Bilgisayar dondu başta afterburner açıktı bakamadım zaten direk yükselince kapattim 1599758599 Tekrar söküp kalan cok az macunu sürüp geri taksam mı ?
  8. Creselia

Normal stok sogutucusunda boyle isinmiyordu full yükte 75 dereceleri görüyordu , cok fazla macun yoktu sadece ilk taktigimda bundan daha yüksek dereceler ile karsilastim 88 lere kadar çıktı boşta sonra hemen söktüm işlemci üzerinde ki macunu temizledim bakir borularin orada ki macunu...
  9. Creselia

Nasil oldugunu anlamadim ama fotograf atiyim
  10. Creselia

Hayir testte falan degil macunu da yuzeyi kaplayacak şekilde sürdüm hatta bakir borular uzerinde ilkten surdugum macundan da vardı az buz , çözemiyorum
  11. Creselia

Ekran kartim da birden cok isinmaya basladi 45 dereceleri geçmeyen kart bir anda 75 lere firladi kapattim bilgisayari , kasanin yani acik oldugu halde. Bakiyorum simdi aciliyor. 1599756827 Hicbir sey dokunmadim hicbir sey acik degil
  12. Creselia

merhaba arkadaslar yeni t6 aldim zor da olsa takmayi basardim bilgisayari açtığımda 80-90 dereceleri gördüm boştayken , sonra yeniden cikardim termal macunu sürdüm tekrar taktim bu sefer %30 larda 70 dereceleri seyrediyor. Termal macunu az sıktım lakin islemciyi kapladim. sogutucuyu oturttum...
  13. Creselia

T6 ultra nasıl takılır?

kanka sunu nasil taktigini anlatir misin ya kafayi yicem
  14. Creselia

Bu İki Fan Arasındaki Fark Nedir ?

Dostum birisinde kargo ücretsiz diğerinde 75 tl ve üzeri ücretsiz yani ayni fiyata denk geliyor neredeyse tabii bir tane alimda
  15. Creselia

T6 ultra stoklara ne zaman gelir ?

reis sen bu işten anlıyorsun ben bu soğutucuyu alsam adata xpg gammix 30d ramlerim var onlar biraz uzun oluyormuş galiba yine de takabilir miyim
  16. Creselia

T6 ultra stoklara ne zaman gelir ?

Doğru mu anladım kırmızı renk LED ışık değil mi ? Işıksız istemiyorum da o yüzden emin olmak istedim
  17. Creselia

İşlemcim için İdeal Soğutucu Arıyorum

Silverstone AR01 V2 hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu iki işlemcinin stock hızlarında iyi bir soğutma yakalayabilir mi ? Son günlerde ismini çokça görüyorum ve 300 TL gibi bir fiyat farkı oynuyor.
  18. Creselia

İşlemcim için İdeal Soğutucu Arıyorum

Ryzen 5 1600 Af işlemcim var ileride ryzen 3 3300x'e geçmeyi düşünüyorum. Overclock yapacağımı sanmıyorum sadece olabilecek en düşük sıcaklık değerleri ile içimi ferah tutmak istiyorum. Hava soğutma kullanacağım, sıvı soğutma gözümü korkutuyor ( uğraşmak , monte etmek vs.) Bütçem max 500 TL.
  19. Creselia

AMD Wraith Prism vs Arctic Freezer

1587752246 arctic alıcam o zaman 600 TL'ye :( 500 değil mi ya ?
Top Bottom