Arama sonuçları: *

1. Daaker

Oc panel hakkında bilgi lazım

öncelikle herkese merhaba geçen sene internette gezinirken "oc panel" denen bir aletin varlığını öğrendim ve bu aletin mantığını genel olarak beğendim lakin şöyle birkaç sorunum var. öncelikle asus rog oc paneli gördüm lakin sadece belli başlı ve yanlışım yoksa sadece intel chipsetli...
  2. Daaker

Ryzen 8400F Stok Soğutucu Yetermi ?

tamamdır hocam iyi günler dilerim
  3. Daaker

Ryzen 8400F Stok Soğutucu Yetermi ?

hocam satmak istediğiniz zaman bana yazarsanız alabilirim 1729805564 7500f alirsaniz onuda alabilirim farketmez
  4. Daaker

Çözüldü✓ arkadaşlar bu fiyat normalmi

ikamet ettiğiniz ili belirtirseniz belki bu konuda para almadan yardımcı olacak bir forumdaş bulabilirsiniz ama sorunuza cevap vermem gerekirse hayır normal değil pahalı
  5. Daaker

Öneri 300 tl termal macun önerisi

evet hocam üstünü birşeyle silin fanın işlemci ile temas eden kısmını da silin yeni macunu uygulayın ve fanı tekrar yerine koyun
  6. Daaker

yok hocam benim kastım normal işlemci ekran kartı işi biraz daha karışık amatör iseniz girmenizi tavsiye etmem hemen video bakıp atıyorum
  7. Daaker

hocam macun sürmekten kastınız sadece işlemciye sürmek ise çok kolay internette biraz araştırırsanız hangi şekilde sürmeniz gerektiği hakkında birsuru video var yani aslında tek yapmanız gereken fanı çıkart eski macunu fandan ve işlemciden sil internetten gördüğün güzel dağılan bir macun şeklini...
Top Bottom