Arama sonuçları: *

1. Darfa

Corsair VS Arctic kasa fanı

Hocam hangisini aldın merak ettim 😂
  2. Darfa

Beyaz Kasa Fanı - Asus sync ile çalıştırma

Benim sıvı sogutucu asus rog ryuo, kasa fanları da asus sync ile yönetebiliyor olacam. Bunu kontrolcü ile yaparken hepsini senkronize çalıştırabilir miyim? Asus sync ile kontrol edebilir miyim bunları da?
  3. Darfa

Kasam Thermaltake View 51 Snow. Hava sorunu pek olacak gibi değil. Full beyaz build yapmaya çalışıyorum hocam. Bütçe de çok dert değil. Attığım artic P12 ile Arkadaşın attığı asus tuf arasında seçim yapacak gibiyim. Basıncın etkisini çok çözebilmiş değilim. O yüzden burdan tavsiye üzerine...
  4. Darfa

Beyler allah razı olsun. Azıcık bilgim vardı iyice karman çorman oldu :p ( Şaka bi yana teşekkürler tabi yardımcı olmaya çalıştıgınız için. ) Benim kasanın önünde kasanın kendi fanı var, egzoz fanıda var, üste sıvı sogutma takıyorum. Geriye 3 tane kasanın alt kısma ve yüzü bana bakacak şekilde...
  5. Darfa

Hocam beyaz arıyorum da. P14 PWM ninde beyazı yok gibi. Birde kasa fanlarıyla işlemci için olan radyatöre takılan fanların bir farkı var mı? Öyle bir ayrım var mı yani bilmiyordum. Ben kasanın alt kısmına ve içindeki sağ tarafa 3er tane takıcam
  6. Darfa

Merhaba, 6 adet beyaz fan alacağım. Komple beyaz olmasını istiyorum ve Asus sync ile çalışmasını istiyorum. Bütçe sınırlamam yok. Sıvı sogutucum asus, fanları ortak çalışsın istiyorum. Sanırım Corsair ile bunu yapamıyorum? Yapılabiliyor mu bilen var mı...
Top Bottom