Arama sonuçları: *

1. Deep

Macunu sürme şekli nasıl?

Zaten sıktığım macun şu kadarcık bişey ince bir tabaka şeklimde sıktım içinde 2 damla falan kaldı
  2. Deep

Macunu sürme şekli nasıl?

3. Deep

AMD Ryzen 7 5700X İçin Bu Soğutucu Olur Mu?

120mm olanların hepsi benzer performans verir hiç bulaşma
  4. Deep

AMD Ryzen 7 5700X İçin Bu Soğutucu Olur Mu?

Bunu alacağına güzel bi kule tipi al tavsiyem Peerless Assasin 120
  5. Deep

Yardım Yurtdışından Hangi Arctic sıvı soğutmayı almalıyım?

Performansta çağ atlamış zaten ben sese çok bakmıyorum şahsen ama gayet sessiz olduğunu düşünüyorum 1717174924 Yurtdışında Arctic AMD için en iyi f/p soğutuculardan biri zaten
  6. Deep

Yardım Yurtdışından Hangi Arctic sıvı soğutmayı almalıyım?

Tabiiki Arctic freezer 3 ama bütçen varsa asus ryuujin de alabilirsin
  7. Deep

Ryzen 5 5600 için stok fan yeterli midir ?

https://www.akakce.com/arama/?q=Thermalright+Peerless+Assassin
  8. Deep

Çok araştırdım 3 tane Peerless Assasin 120SE aldım 2 tanesini 5600x'te birini 5600g de kullanıyorum eğer alabiliyorsan Thermalright Phantom Spirit daha iyi ama F/P için Peerless Assasin en iyisi 5600g' li sistemimde böyle durdu
  9. Deep

Thermalright Peerless Assassin 120 SE Yanında bundan al geç. Uygun fiyatlı en iyi soğutuculardan biri ve çoğu 240mm sıvı soğutmadan daha iyi soğutma değerleri veriyor
  10. Deep

Ryzen 5 5600x için 360mm Sıvı Soğutma Önerileri

Arctic liquid freezer III 360mm benim tercihim olurdu AMD için en iyi sıvı soğutmalardan biri ama bazı arkadaşlar Deepcool Ls720 öneriyorlar ikiside iyidir
  11. Deep

ikinci el sıvı soğutma alınır mı

Arctic Freezer 3 baya iyi AMD'yi Asus Ryuujinden sonra en iyi soğutan Sıvı soğutma diye biliyorum
  12. Deep

Çözüldü✓ Hangi İşlemci soğutucuyu almalıyım?

Dostlar 3 tane ThermarRight Peerless Assasin 120 Se aldım. burdakini R5 5600G ye taktım gayet güzel oldu. Fakat birkaç ufak sorun var 1.si Anakart'ta Argb portu olmadığı için Rgb'ler çalışmıyor onuda Argb den 6 Pine dönüştürücü alıp kasanın fan kontrolcüsüne takıcam 2. Güzel gözüksün diye 150...
  13. Deep

Bu şekilde olacaktır büyük ihtimal
  14. Deep

O konuyu biraz araştırmıştım eğer Ramlerde RGB gibi boyutunu yükselten şeyler varsa 1 fanı biraz yukarıya alabiliyorsun ayarı var. Ama bu yüksek gibi sorunsuz olcak gibi
  15. Deep

Thermalright Peerless Assasin 120 SE almaya karar verdim çünkü çoğu Sıvı soğutmadan daha iyi performans veriyor (AMD için) mesela Deepcool Lt520' den iyi
  16. Deep

Bu sene içinde 1 tane Am5 toplayacam
  17. Deep

Öneri Hangi soğutucuyu almalıyım? RYZEN 5600 için

Thermalright Peerless Assassin 120 SE
  18. Deep

Sorum şu R5 5600x'i R9 5900x ile değiştirmeyi düşünüyorum Hangi sıvı soğutucu daha iyi olur yada " Thermalright Peerless Assassin 120 SE " bu hava soğutma yeterde artar mı? Önemli olan soğutma performansı ve fiyatı onun dışında ekran, rgb falan gereksiz. Dostlar aynı kasadan 2 tane var ve...
  19. Deep

Çözüldü✓ hava soğutma almalı mıyım ve hangi modeli almalıyım

En basit ve en etkili çözüm Format at düzelmezse teknik devreye girer
  20. Deep

Çözüldü✓ hava soğutma almalı mıyım ve hangi modeli almalıyım

Senin zevkin önemli tabii. Fakat benim zevkime göre siyah kasa full siyah beyaz kasa full beyaz olmalı kendim parça alırken ona dikkat ediyorum 1714550732 Evet aynılar. Thermalright alıcılara birçok renk ve ışıklandırma seçeneği sunmuş, daha fazla var aslında ama ülkemizde bazıları mevcut...
Geri