Arama sonuçları: *

1. DeeperWeys

msi 240ml soğutma vs cooler master 240ml soğutma

ikiside elimde var o yüzden 2sini karşılaştırdım
  2. DeeperWeys

msi 240ml soğutma vs cooler master 240ml soğutma

msi 240ml soğutma vs cooler master 240ml soğutma başlıktaki gibi hangisi daha iyidir ?
  3. DeeperWeys

İşlemcinin ısınması valorantta akıcılığı düşürürmü

soğutmadaki sorunu bulamadım maalesef yeni soğutmayla çözülür umarım sorun yani anladığım kadarıyla sorun varsa bile ısındığı için 85 derecelerde akıcılığı bozması normal
  4. DeeperWeys

zaten yeni soğutma sipariş ettim deepcool benim merak ettiğim soru tek bu sıcaklıklardan dolayı oyun akıcılığımın düşmesi normalmi yeni soğutma gelince düzelirmi deepcool ls720se bu modelden aldım
  5. DeeperWeys

macun yeni değişti ve doğru taktığımada eminim bilgisayarcıya gidipte kontrol ettirdim
  6. DeeperWeys

ryzen 5 5600 ve cooler master ml120l işlemcim var işlemcim 85 derecelere geliyor valorantta 83 84 ve fpsim düşmeye başlıyıp akıcılığım düşmeye başlıyor daha iyi bir soğutmaya geçip sıcaklığı çözsem sorunum düzelirmi ? 280hz ile oynuyorum
  7. DeeperWeys

360mm soğutma gereksizmi olur

teşekkür ederim
  8. DeeperWeys

bende lt720 düşünüyordum ama gereksizmi olur diye aklımda soru olmuştu işlemcimin valorantta yükte 70dereceyi geçmesini bile istemiyorum
  9. DeeperWeys

teşekkürler
  10. DeeperWeys

teşekkürler peki son sorum olucakta işlemci ısınmaya başlayınca fps düşmesi ve akıcılık sorunu olmaya başlıyor valorantta 280hz oynuyorum normalmi
  11. DeeperWeys

coolermaster ml120l den daha iyi değerler alırmıyım sizce
  12. DeeperWeys

teşekkürler turnuvalarda vb çok rahatsız ediyordu akıcılık sorunu yaşıyordum ısındığı zaman
  13. DeeperWeys

max bütçem 3000tl
  14. DeeperWeys

kontrol ettirdim bozuk değil ama bilmiyorum neden böyle olduğunu 1693607926 120mm soğutmada bu derecelere ulaşmam normalmi çünkü rahatsız ediyor
  15. DeeperWeys

https://www.vatanbilgisayar.com/cougar-gemini-s-iron-gray-xtc-600w-midt-atx-gaming-kasa.html bu kasa ve ryzen 5 5600 rtx 2070 sistemim var ve işlemcim şuan cooler master ml120l kullanıyorum 85 derece civarı oluyor valorantta ve akıcılığımı bozuyor bu yüzdende sıcaklığı en düşük seviyeye götürmek...
  16. DeeperWeys

Çözüldü✓ Bu kasaya bu sıvı soğutma takılabilirmi

https://www.hepsiburada.com/deepcool-ls520-se-wh-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-beyaz-sivi-sogutucu-p-HBCV00004U1DWU?magaza=Aptek&&wt_gl=cpc.6802-IT.pmax.camp20506957413adgr000000&gclid=Cj0KCQjwl8anBhCFARIsAKbbpyQlFvWm-EH0vtDeZDkmFJYXJMVM44O8SNtHq0rm_5_tziyeXaL1X-oaAk5gEALw_wcB&gclsrc=aw.ds bu...
Top Bottom