Arama sonuçları: *

1. D

R5 5600 ısınmama sorunu

Bende de öyle hocam. Warzone gibi güçlü bir oyunda 43-45 derecelerde
  2. D

R5 5600 ısınmama sorunu

Anakartin b450 mi? Acaba b450 ile ilgili bir durum mu
  3. D

R5 5600 ısınmama sorunu

Valla benim de öyle. Warzone oynuyorum. 40 dereceleri gecmiyor. Corsair h100x soğutma
  4. D

H100X 5800X'imi soğutuyor mu?

Ne kadara aldınız hocam
  5. D

Sıvı Soğutma Kullanırsam Kasa Sesi Azalır Mı?

H100x kullanıyorum ben de. Pompa sesi az ama radyator fanları gürültülü :). 660 tl ye almıştım amazondan black fridayde
  6. D

Sıvı Soğutma Kullanırsam Kasa Sesi Azalır Mı?

Hocam kullandığınız mı acaba t6 ultrayı? T6 ultrada gürültülü çalışıyor. Sessiz çalışmıyor
  7. D

Çözüldü✓ TT Water 3.0 Pompa fan hızı kontrolü zararlı mı ?

B450M S2H hocam anakart. Fan Control Use Temperature Input dan CPU yapiyorum. Bu sefer de anlık CPU kullanimi arttığında radyatör fanları coşuyor. Sonra yavaşlıyor. Bir grafik oluşturma istiyorum sıcaklık ve fan hızı ile orantılı şekilde. Ama nasıl yaparım bilmiyorum.
  8. D

B450M S2H hocam. Akşam özelden yazayım size.
  9. D

Evet ben de onu dicektim. Sys fanın altından cpu ya bağlı çalış yapabilirim :D . Ama bu da şuna sebep oluyor. Cpu kullanımı anlık arttığında radyatör fanları coşuyor. Sonra tekrar yavaşlıyor. Bir grafik oluşturmak istiyorum. 45 dereceye kadar %20 hızı geçme gibi. Ama beceremedim. Forumda da...
  10. D

Neden radyator fanlarıni cpu fana birleştireyim ki? Sys fanda takılı olması sıkıntı mı
  11. D

Hocam Corsair H100X sıvı soğutma. Hocam şöyle bir sıkıntım var benim. Pompa cpu fana bağlı ve tam güç çalışıyor. Burda sıkıntı yok. Ama radyatör fanları sys fana bağlı ve kasa sıcaklığına bağlı yükseliyor. Bu sebeple cpu yukteyken radyatör fanları 900 rpm çeviriyor. İslemci de ısınıyor. Sys fanı...
  12. D

Hocam 4000 rpm in altına düşmüyor pompanın bağlı olduğu cpu fan
  13. D

Hocam pwm dediginiz nedir acaba? Sizce resimdeki pompa tam güç mü çalışıyor?
  14. D

Yardım Sıvı soğutma icin sys fan ayarı nasıl olmalı?

Hocam pump fan çıkışı yok. Forumda bu durumda cpu fana pompayı, sys fana radyatör ü takın deniyor. Cpu fana baktığımda pompa sürekli 4000 rpm civarı gözüküyor. Ama sys fan 900 ün üstüne çıkmıyor kasa sıcaklığına göre yükseldiği için. Radyatör fanları yavaş çalıştığı için oyunlarda ısınma oluyor...
  15. D

Yardım H100X sıvı soğutma ile sıcaklıklar normal mi?

Hocam bu ayarı nasıl yaptınız? Foto atmanız mümkün mü?
  16. D

tabii ki sıcaklıkların farklı olması normal. Ben T6 ultradan H100X e gecince bariz bir sıcaklık farkı bekledim ama çok farketmedi dediğim gibi :) . Sebebi de radyatör fanlarımın sys fana bağlı olması ve kasa sıcaklığına bağlı olarak yükselmesi gibi gözüküyor :) . Warzonedayim şu an mesela...
  17. D

Senin de radyatör fanları sys fana bağlı sanırım. Biostan sys fanla ilgili ayarların fotosunu atabilir misin?
  18. D

Fan control use temperature inputtan hocam sanırım. Burdan cpu yapmak lazım. 1650037429 Anakartın gigabyte mi acaba?
  19. D

Hocam benim soğutucu 240mm :) . Ayni sıcaklığı almamız biraz garip. Dedigim gibi benim radyatör fanları kasa sıcaklığına bağlı. O sebeple radyatör fanları hızlanmıyor. Sıcaklık da yükseliyor biraz dolayısıyla.
  20. D

hocam evden uçak kalkıyor sanarsın o kadar çok çıkıyor son seste :D 1650036126 Hocam bilginiz varsa size de sorayım. Sıvı soğutmanın radyatör fanları system sıcaklığına bağlı. Bu sebeple cpu ya yük bindiğinde radyatör fanları hızlanmıyor. Nasıl bir ayar yapmak lazim sizce bunun icin
Top Bottom