Arama sonuçları: *

1. DeltaForce041

Yardım İşlemciye OC yapınca fpu testinde mavi ekran alıyorum.

Overlock yaparken ÇarpanKilidinimi arttiriyorsunuz yoksa BusSpeedimi Eğer busspeed artiyorsa ramlarde artiyordur ramlarin frekanslari arttiği içinde yiyior olabilirsiniz. Eğer sorun ramde deilse yeterli voltaj gelmiyor olabilir işlemciye
  2. DeltaForce041

OC'den anlayan birileri varmı ?

anladim hadi hayirlisi bakalim
  3. DeltaForce041

Dediğim gibi ramlarin frekansi 4000. ama kapanma veya hatalarla ilgili verebileceğim bir bilgi yok. Elektirik kesintisi gibi kapanmalar Ya çok isinmadan olur. Yada işlemciye veya rame overclock yapildiğinda yetersiz voltajdan kapanmaktadir.
  4. DeltaForce041

Hocam şuan ramlariniz 4000mhz de çalişiyor 1610020635 Mesela benim ramlarim şuan 1333 de çalişiyor . Ama 668mhz olarak gözükür.
  5. DeltaForce041

CPU Z indirip ram frekanslarina oradan bakin
  6. DeltaForce041

hocam şöyle ram frekansina bakilirken 2 ile çarpilir. eğer biostada bu durum sözkonusu ise ramlariniz zaten 4000mhz dedir
  7. DeltaForce041

Biosu sifirlayip ramlarin değerlerine bakmayi deneyin . vallaha anakart da ramlde üst düzey düşük frekansta olmasi saçma. Acaba ramlarin frekansina nereden bakiyorsunuz? Biostanmi yoksa cpu z mi 1610019476 ?
  8. DeltaForce041

ilginç. yeterli voltaj almiyordur belki. İşlemciniz nedir. Eğer çarpan kilidi ile oynaniyorsada böyle bi durum olabilir
  9. DeltaForce041

Anakartiniz max kaç mhz destekliyor
  10. DeltaForce041

MAXIMUS IV EXTREME P67 Platformnundaki En İyi Overclock Deneyimi

Nasil yapacağimi bilmiyorum
  11. DeltaForce041

MAXIMUS IV EXTREME P67 Platformnundaki En İyi Overclock Deneyimi

Dostlarim elimde resimdede görüğünüz gibi overclock için tasarlanmiş performans anakarti mevcut . ben bu anakart üzerinde i5 2500 Kullaniyorum ve overclock yaptim Stock 3.3ghz idi ve bu işlemcinin turbo frekansi 3.7ghz bende bunu biraz arttirip 3.9ghz yaptm. ama ne yaparsam yapiyim o frekans 3.8...
  12. DeltaForce041

Yardım (Overclock CPU-i5 3570K) BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?

Bu tarz bi anakarttan bendede vardı . malesef overclock yapamıyordum . genelde gigabyte 1155 anakartlar overclock desteklemiyor
  13. DeltaForce041

R5 2600 OC

Pek bilmiyorum . ama aşırı yükseklere çıkamazsınız örnek veriyorum base değer 4 ghz ise 4.4 falan olur
  14. DeltaForce041

R5 2600 OC

bu anakartta o.c oluyor diye biliyorum. düzgün bir soğutucu varsa o.c bilginde varsa yap. overclock kafana göre ben 5 yapcam diyip yapabildiğin bir şey deil. eğer verimlilik yakalayamazsan performans daha kötü olur. voltajsız overclock yapabilirsin . biostan frekans yükselterek
  15. DeltaForce041

Nasıl fan takarım

Psu ya bağlanan fanlarda var onlardanda alabilirsin
  16. DeltaForce041

RX 580 Ekran Kartım 80-90 dereceleri görüyor hatta kapanıyor

kasanın hava akımına bak . açık biyere koy sorun çözülmez ise bi servise baktır. kart 2. el ise önceden açılmış olabilir . vidaları oturmamış olabilir daha önce yaşadım
  17. DeltaForce041

Uygun Fiyatlı Soğutma Önerisi

cooler masterin bir çok soğutucusu var çoğu güzel o markaya göz gezdirebilirsin
  18. DeltaForce041

Öneri Termal Macun önerisi!!!

corsairinkini önerebilirim
  19. DeltaForce041

g41m p33 combo anakart overclock sorunu

hayır oyle bir sorunum yok eminim 1586860267 masaüstünde dual core center yazılımından 350 ye kadar çıkartabiliyorum ama biostan olmuyor
  20. DeltaForce041

g41m p33 combo anakart overclock sorunu

elimde xeon e5410 var 333x8 frekans var maximum 340x8 yapabiliyorum 341 yapsam pc açılmıyor. birsürü forma baktım sorunu bulan yok. e6600 işemci var ondayken 355 360 da bile sorun olmuyor. xeonda böyle ama: dip not: anakartın overclock anakarı olmadığını biliyorum
Top Bottom