Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

Öneri Snowman T6 Ultra bakır borulu RGB çift fanlı F/P CPU soğutucu

Monitör: Samsung G7 Odyssey Ekran kartı: Palit 2070Super JS Çoklayıcı: Deepcool FH-10
  2. DenizAktaş

ryzen 3600 İşlemci Soğutucu Önerisi

T6 Ultra
  3. DenizAktaş

Cool Master Mastergel Maker Nasıl?

Bir problem olacağını sanmıyorum adeks.net sitesinin alışveriş platformuymuş
  4. DenizAktaş

Cool Master Mastergel Maker Nasıl?

İletkenlik oranı çok iyi. Marka olarak da kaliteli. Güzel bir tercih yapmışsınız
  5. DenizAktaş

t6 ultra satın aldım

Dediğin doğru ise T6 Ultra kullanan herkeste bir gariplik var
  6. DenizAktaş

t6 ultra satın aldım

Peki! :D
  7. DenizAktaş

t6 ultra satın aldım

Evet ben de onu dedim zaten bir ara senin için 4.5GHz de dışarıdan video atayım
  8. DenizAktaş

t6 ultra satın aldım

Bi ara senin için ekran kaydı değil de aynı değerler ile dışarıdan kayıt yapayım. Senin için aynı programları indirip aynı frekansta test yaptım. Umarım çok üzücü gelmez
  9. DenizAktaş

t6 ultra satın aldım

10. DenizAktaş

Snowman T6 Ultra Kule Tipi Soğutucu / Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz/4.5GHz Testleri

Evet var. Direkt üzerinde geliyor veya kutusundan çıkıyor.
  11. DenizAktaş

Her şey olabilir. T6'nın durumu, montaj hataları, kasa, kasa fanlarının kalitesi, kasa hava akış kalitesi, termal macun, bilgisayarın bulunduğu ortam, oda sıcaklığı, işlemcinin durumu... Uzar gider
  12. DenizAktaş

Cooler Master Hyper 212 vs T6 Ultra

Şu an büyük bir T6 kıtlığı var :D Umarım stoklar yenilenince 250 liradan satmazlar
  13. DenizAktaş

Tasarımı güzel ancak hava sirkülasyonu iyi midir bilemem. Aslında ekran kartı için çok iyi bir kasa hava direkt ekran kartına çarpıyor ama arkada kalan işlemci için aynı şeyi söyleyemem yine de tercih sizin. Ben MSI Mag Forge 100R'den gayet memnunum.
  14. DenizAktaş

T6 Ultra hayal kırıklığı

Zaten tek başına takılıyor siz kaç kişi taktınız bu soğutucuyu :D
  15. DenizAktaş

T6 Ultra hayal kırıklığı

İşte tüm bunlara rağmen 75 dereceler bence gayet iyi değerler
  16. DenizAktaş

T6 Ultra hayal kırıklığı

Demek ki başka etmenler var bu kadar ısınmasında.
  17. DenizAktaş

T6 Ultra hayal kırıklığı

Her kutudan aynı marka termal macun çıkmıyor maalesef. Ellerinde ne varsa onu koyuyorlar. Şans işi
  18. DenizAktaş

T6 Ultra hayal kırıklığı

Stock soğutucunun termal macunu temizlemeden üzerine T6 Ultra'nın kutusundan çıkan macunu sürmüşsün birde kasan hava almıyor işlemcin de muhtemelen 2019 üretimi bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda bence normal değerler.
  19. DenizAktaş

T6 Ultra normal mi?

Evet dediğin doğru ama arkadaş doğru takmış o bahsettiğin plastik iskelet arkada kalmış fan çalıştığı için tam belli olmamış
Top Bottom