Arama sonuçları: *

1. D

T6 Ultra'nın kalitesi

F/P olarak güzel bir ürün. Al derim.
  2. D

T6 Ultra'nın kalitesi

Hocam biraz fazla abartmışlar.
  3. D

Kasanızda kaç tane fan var ?

Yedi sene önce topladım sistemi i7 4790K Z 97 A anakart,16 GB 1600 MHz Kingston RAM, 650 W PSU, GTX 760 vardı rahmetli oldu. RX 470 aldım ikinci senesi bitiyor. O zaman 3500 TL vermiştim. Hala kullanıyorum. Xbox One olduğu için genelde oyunları One ile oynuyorum. Bakalım ileride ne olacak.
  4. D

Kasanızda kaç tane fan var ?

2 adet fan var biri ön 140 mm biri egzoz 140mm zaten başka fan desteği yok. Önü tamamen kapalı olmadığı için hava akışı iyi. Yedi sene önce aldım kasayı. Tam markasını bile bilmiyorum. Bilgisayarcıdan beğenip aldım.
  5. D

Öneri AMD Ryzen 5 3600 Soğutucu Önerisi (Maksimum 250 TL)

Hocam T6 Ultra fiyatına göre güzel bir soğutucu. İnceledim. Beğendim.
  6. D

T6 ultra game garaj kasasına sığar mı ?

Hocam soğutucu yüksekliği 15,5 cm. Kasanın tam bilgisini bulamadım. Bulabilirseniz bakın.
  7. D

Bu kasaya fan nasıl bağlanır

Hocam üzerinde bulunan ok yönünde üfler. Zaten yanlış yaparsanız. Yönünü çevirmek kolay. Endişelenmeyin.
  8. D

Ryzen 5 1600X için Soğutucu?

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-hyper-h410r-92-mm-rgb-led-fan-sogutucu-rr-h410-20pc-r1-p-HBV00000QL33X?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjwmf_4BRABEiwAGhDfSY0fkf7DoseRso8Z2dcwDLAY0uLyKth9PVz6zUlQC1XUcSzW0wpBkhoCJ_AQAvD_BwE Bakabilirsiniz hocam. Kaliteli bir...
  9. D

Bu kasaya fan nasıl bağlanır

Hocam ön tarafa bir adet ve tepeye bir adet olarak yapabilirsiniz. Ön iki fan içeriye, egzoz ve tepe fanı dışarıya atar. Daha iyi soğutma olur. Daha sonra sayıları bu şekilde arttırabilirsiniz.
Top Bottom