Arama sonuçları: *

1. Diavelin

Pch goat v4 icin sivi sogutma

120mm sıvı soğutma önermem bunun yerine bütçe belirtirseniz daha kolay yardımcı oluruz 120mm neden önermiyorsun dersen kule tiplerinden çok daha kötü soğutma yapıyorlar sıvı soğutma alınacaksa min 240 önerebilirim ki yeri geliyor 240mm sıvı soğutmalar bile kule tipinden kötü soğutabiliyor marka...
  2. Diavelin

AM5 SIVI SOĞUTMAYI TAKAMADIM

bazı ürün modellerde model dışında seride önemlidir serilerde içerik değişebiliyor ya ürün eksik parça gelmiş olabilir yada seriden ötürü am5 için olan parça içinden çıkmamış olabilir aynısını arcticde yaşadığınız zaman arctic bedava gönderiyordu msi ile iletişime geçip parçayı talep edebilirsin
  3. Diavelin

Yardım İşlemci sıcaklık problemi

Konuyu takip eden merak eden varsa şuan macunu sürdüm sürdüğüm macun Arctic MX4 boşta cihaz 45-50 derecede geziyor dün ise 80 derecede geziyordu siz düşünün o yüzden termal macunun önemi der geçerim sürüş şeklimse X yapıp x in boş alanlarına da birer ufak nokta bıraktım haberiniz olsun
  4. Diavelin

sıvı soğutma ve monitör önerisi

bu fiyata 280 var bunun 280nini al amazondan
  5. Diavelin

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

arkadaş atmış bu sıvı soğutma f/p konusunda en iyi soğutucu 280mm ile bile 360mmlerin %80 ninden iyidir performans olarak
  6. Diavelin

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

2 bin TL'ye x73 vardı geçen hala o fiyatta mı bilmiyorum veya arctic liquid freezer II 280mm veya 360mm varsa o fiyata hala o da indirimdeydi bunlar tercih edilebilir
  7. Diavelin

İşlemci Mağcunu önerir misiniz? CoolerMaster ML240L V2 Soğutucum Var

Mx4 aldım yakın zamanda bende öneririm
  8. Diavelin

valla 1080p ultra ayarlarda rtx orta dlss kalitede 80 de gene bide arkada oyunda iniyor chromeda 10 sekme falan açık bide şu mx4 sürdükten sonraki farkına bakcam
  9. Diavelin

Cihazı tamamen formatlayınca mavi ekran hatası çözüldü
  10. Diavelin

hata driverdan kaynaklı bir hata bozulmuş driverdan ötürü yapıyor ama hangisi bilmediğimden format attım pcye bidaha denicem oyun iniyor şuan
  11. Diavelin

Sıfırlama yaptım hem dosyaları tut diyerek hemde dosyaları kaldır diyerek düzelmedi bende format attım şimdi tekrar denicem
  12. Diavelin

her seferinde farklı mavi hata veriyor bu sefer aldığım ise bu 2 dir bunu veriyor
  13. Diavelin

hayır %20-30 arası yükte bu kadar 1666554915 Dedimki işlemciyi zorlamak adına cyberpunka gireyim iki kere mavi ekran yedim direk oyun aça tıklar tıklamaz 1666554963 formatlarken tüm dosyaları kaldır demedim acaba ondan mı alıyorum bu hatayı bir türlü anlamadım şuan
  14. Diavelin

hocam valla overwatch2 oynarken 1.280V gördüm maks
  15. Diavelin

Overwatch 2 de 80 derece görüyorum şuan
  16. Diavelin

hayır siz yanlış anladınız macunum bitmek üzereymiş o yüzden çok değil daha az kullandım ilk mesajımda gösterdim şu şekilde anca çizgi çekebildim yaydım diş fırçası ile ondan sonra kapadım normalde x şekilde sürüp boş kalan 4 boşluğa 4 nokta bırakıp kapatıcaktım ama yapamadan macun bitti bugün...
  17. Diavelin

1.2 civarlarında geziyor V ama
  18. Diavelin

Nzxt x52 240mm 1666532162 Nasıl nerden düşürebilirin asus anakartta
  19. Diavelin

5800x3d aldım sonra termal macunu sürerken farkettim işlemcinin üzerine şu şekilde sıkabildim İşlemci ---> [ \ ] ve daha sonrasında macun bitti ve macunu güzelce yaydım ama cihaz boştayken 50-55 derecede geziyor driverları falan güncelledim ama dünden beri fanlar full yükte çalışıyor %70...
  20. Diavelin

Sıvı soğutma önerisi

Arctic Liquid Freezer II 360mm https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-ii-360-intel-amd-uyumlu-360mm-radyatorlu-3x12cm-p12-fanli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00068a.html ya da illa beyaz istiyorsan Lian Li Galahad 360mm...
Top Bottom