Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Sıvı soğutmalar çok pahalı

Almak zorunda değiliz? Memet hocamın yazdığı gibi 12900K tarzı işlemci almıyorsan zorunda veya şart değil. Ha o işlemciye o parayı verebilen adam da Sıvı soğumanın ücretinden yakınmaz.. Güzel bir kule tipi soğutucu tırt bir sıvı soğutmadan daha iyi performans da verebilir
  2. Dontaçhi

Ryzen stok fan mı snowman m200 mu ?

M200 daha iyidir.
  3. Dontaçhi

Bu Fana Bu Para Verilir mi?

Kötü bile olsa 22 TL verilir hocam. Bedavadan az ucuz
  4. Dontaçhi

İşlemcim için soğutma tavsiyesi

Ryzen 5 2600 kullanıyorum üzerine stok fan var ve termal macunu olması gerektiğinden daha az. Dün strese soktum CPU'yu max 65 gördü. boşta 39-40 derece.
  5. Dontaçhi

ryzen 5 2600 orjinal soğutucu nereden alabilirim?

Hocam orijinal soğutucu derken stok fandan mı bahsediyorsunuz? Takma aparatı derken de braket mi istiyorsunuz? tam olarak anlamış değilim
  6. Dontaçhi

arctic freezer 34 vs aerocool cylon 4f

@revanier @Mert Özkaya
  7. Dontaçhi

Yardım yaptığım OC doğru mudur ?

@5x_d4emon
  8. Dontaçhi

bu nasıl parca nasıl alınır mı ?

İkinci el alırken sahibinden sitesinden "Param Güvende" ile alışveriş yapın. %10 komisyon koyuyor fakat ürün eline geçince inceleyip bir eksiği varsa veya bozuksa alışverişi iptal edebiliyorsun paran güvende kalıyor eğer ürün sağlam ve resimdeki gibiyse onay veriyorsun para direk satıcının...
  9. Dontaçhi

bu nasıl parca nasıl alınır mı ?

Bu montaj ayaklarından internette bulunuyor 30-40 TL'ye (10TL kargo ile 50 TL'ye denk geliyor) evet fiyatı biraz tuzlu fakat soğutucunun yanında almanı öneririm ki bildiğim kadarıyla çoğu soğutucuyu takmak için bu ayaklara ihtiyaç duyuluyor
  10. Dontaçhi

T6 Ultra alınır mı??

Alabilirsin. Tam bir F/P ürünü kendisi.
  11. Dontaçhi

Yardım İ5 3450 OverClock Ayarları

Bildiğim kadarıyla K ibareli bir işlemci ve Z serisi bir anakart lazım intelde OC yapmak için.
  12. Dontaçhi

250 tl ye işlemci fanı

T6 Ultra
  13. Dontaçhi

100 tl rgbsiz kule tipi soğutucu önerisi

Snowman M200 alabilirsin.
  14. Dontaçhi

snowman t6 ultra soğutucusu 10600kf e uyumlu mu ?

Uyumludur. Bir problem çıkmaz
  15. Dontaçhi

İNNO3D ekran kartları soğuk çalışırsmı?

İki modelde hemen hemen aynıdır soğutma performansı olarak. INNO3D olan modeli tercih ederdim ben.
  16. Dontaçhi

odama min fiyatla rgb gözükcek cihazlar

RGB Led Ampullerden alıp odanı akşamları Ankara pavyonuna çevirebilirsin :D onun dışında RGB Led Şerit alabilirsin
  17. Dontaçhi

Öneri İşlemci Soğutucusu Önerisi?

M200 dışında o bütçede daha iyi bir seçenek olduğunu zannetmiyorum
  18. Dontaçhi

200 tl kule tipi sogutma önerisi

T6 ultra stoklara gelmiş elini hızlı tut her an bitebilir
Geri