Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Kule tipi soğutucuyu takma, bağlama

2 fan olduğundan CPU fan girişine takamıyorum iki fanı Molex'ten hem fan hem de ledler çalışıyor 2 fanıda molexlere bağladım
  2. Dusmax

Yardım Kule tipi soğutucuyu takma, bağlama

Arkadaşlar dün amazondan gametech kule tipi soğutucu aldım fakat nasıl takacağımı ve rainbow ışıkların bağlantısını nasıl yapacağımı bilmiyorum aşağıya koymuş olduğum resimde kiler 1 fanınki 2 fan var psudan gücü alıcak sanırım bu kalın pin girişliler birbirine takılıyor sanırım
  3. Dusmax

Bu işlemci soğutucusu iyi mi?

Elimde daha macun yeticek kadar var.Kasam eski kasalardan metal,plastik yerlerini çıkarttım metal şeklinde masamın üstünde duruyor.Pek önem vermedim kasaya ama paramı biriktirip işlemci ve ram aldıktan sonra değiştiricem. 1617192146 Bilmiyorum ama yaklaşık olarak 5 derece kendi sisteminde...
  4. Dusmax

Macunu tanıdığımız bilgisayar dükkanından alıyoruz
  5. Dusmax

Valorant'ta 80'e bile çıktı
  6. Dusmax

Alıyorum o zaman attığım linktekini. 1617191675 240 TL param var ama maalesef max 100 TL ayırabilirim.
  7. Dusmax

Kaç derece düşürür?
  8. Dusmax

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08XJSWKPB/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2GIIOEX0K3LR5&psc=1 70 tl'ye falan 2 fan alıcaktım ama işlemci soğutucum stok olduğundan bunu düşündüm alınır mı?
  9. Dusmax

Yardım Ryzen 3 1200 AF Overclok

Benim stok soğutucu ile AF olmayan serisi 3.8
  10. Dusmax

O.C İçin Program Önerisi?

AMD ise radeon'dan yapabilirsin NVDİA'da da driverında vardır sanırım
  11. Dusmax

overclock nasil yapilir

@RevDeisDou
  12. Dusmax

R3 3100 'e hız aşırtma yaptım ve değerlerim nasıl?

O zaman bilmiyorum
  13. Dusmax

R3 3100 'e hız aşırtma yaptım ve değerlerim nasıl?

Prime95 işlemcinin tüm çekirdeklerini %100 yükte test ediyor prime95 yapmak daha mantıklı 90+'yı geçiyorsa yapma.Ama kesin açıklayamam. @RevDeisDou
  14. Dusmax

AMD stok fan montajı

Bende kurulmamıştı da o yüzden sordum.Fandan dolayı ram slotunu 1.'sine ram takılmıyo o nasıl olcak bende öyle yeni ram alsam takamıcam
  15. Dusmax

AMD stok fan montajı

Emin misin öyle olduğuna kurulmuyor öyle çünkü
  16. Dusmax

RX570 OC Hakkında Yardım

Arkadaşlar OC yapmayı biliyorum ama değerlerin ne olması gerektiğini bilmiyorum.Ve tehlikeli mi ekran kartına OC yapmak ryzen 3 1200 3.7 ghz var darboğaz yapar mı ekran kartına OC yaparsam
  17. Dusmax

Ryzen 3 1200 nasıl oc yapabilirim

@RevDeisDou discordunu ver ekran paylaşayım değerlerimi gör ona göre yapayım oc ayarlarını
  18. Dusmax

bende darboğaz yapmıyor diye biliyordum fakat yapıyor.Almadan önce herkes dedi darboğaz yapmıyor rx 580'i de besliyor 480'i de falan dedi aldım video çekicem encoder fazla yükleniyor diye videoda kasma oluyor ikide bir ekran kartıyla işlemcinin yükü değiştiği için 1-90-60-30-99 gibisinden...
  19. Dusmax

nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ya tam ayrıntılı bilgileri veririm dc varsa paylaşımla gösteririm söylersiniz hangi değerleri girmem gerektiği vs @RevenKalr @RevDeisDou
  20. Dusmax

şuan boşta 33-35 derece 1607445471 voltaj 1.10-1.26,27 arası değişiyor
Top Bottom