Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

Excalibur G770'e nasıl o.c yapılır?

Ben ona demedim. Çarpan kilidine dedim.
  2. EFI Shell

Excalibur G770'e nasıl o.c yapılır?

Hayır değil.
  3. EFI Shell

GPT yada MBR wattman hatası verdirebilirmi?

Hayır, konunun hiçbir alakası yok bununla. Şuan mbr mi? msinfo32'den ekran görüntüsü atabilir misiniz?
  4. EFI Shell

MSİ B450M-A PRO MAX- Sıvı soğutma argb güç girişi yok

Adaptörler var diye biliyorum. Fanı oraya takabilirsiniz ama argb ışıklar yine de yanmayacak diye biliyorum. Ek olarak anakartınız ile ryzen 5 2600'ü hız aşırtmalı olarak kullanmaya uygun bile değil. Kaliteli bir b550 ya da x570 alabilirsiniz. Gerçi sıvı soğutmadan dolayı ryzen 7 5800x gibi...
  5. EFI Shell

Hangi termal macun almalıyım?

Thermal grizzy ya da cooler master mastergel maker nano.
  6. EFI Shell

Eskisine göre fazla ısınan laptop

Düzgün sürememiş olabilirsiniz ya da artık eskisi gibi verimli değil parçalar yani verimini kaybetmiş olabilir.
  7. EFI Shell

Lga 775 Sıvı Soğutucu Lga 1155 Uyumu

Olmaz.
  8. EFI Shell

Yardım Termal macun önerisi

Bütçenizi artırabilirseniz cooler master mastergel maker nano alabilirsiniz.
  9. EFI Shell

Öneri Arctic mx-6 mı ThermalGrizzly Kryonaut mu ?

Cooler Master MasterGel Maker Nano'ya da bakabilirsiniz...
  10. EFI Shell

Ekran Kartı mı Ram mi?

GPU ve RAM'e ihtiyacınız var.
  11. EFI Shell

i5 2450M boşta 75 derece

Benim i5 2450m de aynıydı. Hatta 100 derece oluyordu boşta 5 dakika içinde. Bir çözüm bulamadığım için sattım laptobumu.
  12. EFI Shell

Bilgisayar İşlemci(CPU) Sanallaştırma Nedir?

Settings sekmesine bakabilir misiniz peki?
  13. EFI Shell

Advanced CPU Settings'e bakabilir misiniz? AMD işlemci kullanıyorsanız ayarın adı yüksek ihtimalle SVM Mode'dur.
  14. EFI Shell

Virtualization ya da Intel VT-x diye bir ayar olması lazım. 1643728712 Intel bir CPU/SoC ise Intel VT-x, AMD bir CPU/SoC ise AMD-V adlı bir teknolojidir. Amacı sanal makine (VM) yazılımları (Hypervisor) için donanımı kullanarak verimli şekilde kullanmaktır. Bu dediğimi QEMU kurup (KVM olmayan...
  15. EFI Shell

Lenovo g580 Hız aşırtma yapılabilir mi?

HM76 chipset ile OC yapılamıyor. Ayrıca, 1.nesil derken? Ivy Bridge bir Celeron var. Bir daha 1.nesil falan yazmayın. 1625564179 Ayrıca, arkadaşın dediği gibi RAM'inizi 4 GB yada 8 yapın. PGA988 soket ise CPU'nuzu i5 3210M gibi bir CPU ile değiştirin ve UEFI olarak Windows kullanın.
  16. EFI Shell

laptopum çok ısınıyor

Fam temizliği ve termal macun yenilemeside yapman lazım.
  17. EFI Shell

Bu Fan işime yarar mı?

Fan alırken kasada 140mm fan yuvası varsa 140mnm fan alın. CFM oranının en az 40 olmasına dikkat edin.
  18. EFI Shell

Yardım (Overclock CPU-i5 3570K) BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?

BIOS tan Q Flash ya da @Bios programı ile güncellemeniz lazım. 1589124616 Gerçi bu haliylede UEFI var ama EFI 1.10 olarak şu anda bile GPT olarak kurabiliyorsunuz haberiniz olsun. 1589124690 BIOS ta bu ayar var mı: 1589125109 Discord var mı? Birlikte kurabiliriz size yardım ederim.
  19. EFI Shell

Yardım (Overclock CPU-i5 3570K) BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?

Önce Gigabyte in sitesinden UEFI BIOS yapar mısınız BIOS Update indirerek?
Top Bottom