Arama sonuçları: *

1. E

Uzun kullanımda 60-65 derece GPU, 50-54 derece CPU sıcaklığı iyi midir?

İşlemci için yazdığınız 54 derece maksimum gördüğünüz değer mi? % kaç kullanımda iken o değeri gördünüz?
  2. E

Termal Macun önerisi

Videoda adamın işlemcinin kenarlarına yapıştırdığı şey nedir? Onu da yapıştırdınız mı yoksa sadece parmağınızı streçle sarıp yaydınız mı? İlla gerekir mi o şey?
  3. E

Se224 XTS soğutucuda bu sıcaklık değeri iyi mi?

Kasan neydi? Bende i5 12400f işlemci var. ID Cooling SE 224 XT kule tipi soğutucusu var. Maksimum 68-70'leri gördüğüm oluyor GoW, RDR 2 tarzı ağır oyunlarda. Kasamın önü temperli cam olduğu için mi böyle yüksek benimki ondan sordum sana da.
  4. E

ID-COOLING SE-214-XT RGB Montaj Sorunu

LGA 1700 soketi gerekli. Aldığınız yerden isterseniz gönderirler. Bana göndermişlerdi.
  5. E

ID Cooling Se 224 XT 2. Fan Bağlantısı Nasıl Yapılır

Modart M9 sistemi kullanıyorum. Kasa Thermaltake temperli cam bir kasa. Anakartım da MSI PRO H610m-E. Soğutucuyu taktığımda 1 tane CPU FAN girişi görmüştüm, ondan sordum fan çoklayıcı almam mı lazım diye. 2. fan da 4 pinli olacak çünkü.
  6. E

Kasa temperli cam olduğundan hava akışı iyi değil, ondan sanırım. Aynı işlemciyi mi kullanıyorsunuz?
  7. E

i5 12400F işlemcim için ID Cooling Se 224 XT model kule tipi soğutucu taktım. Sıcaklıklar maksimum 83'ten 73'e düştü ama istediğim değer olmadığı için soğutucuya 2. bir fan daha alıp takmak istiyorum. 4 pinli 12 cm bir fan alacağım ama CPU Fan bağlantısını nasıl yapacağım? Hali hazırda 1. fanı...
  8. E

Amd 5600 için soğutucu öneri

Şimdi ben de AIDA64 testi yaptım. 65 dereceyi gördü maksimum 57W çekerken. Fanlar da maksimum 1170 RPM oldu. Benimkiler daha az dönüyor ondan mı acaba? Kasam da mesh değil temperli cam onun da etkisi vardır.
  9. E

1 ay oldu sistemi alalı. Üzerindeki sürülü gelen termal macunu değiştirmedim sadece soğutucu montajını yaptım. MX4 sürüp öyle deneyeyim bide azalır belki.
  10. E

Bakabildiniz mi hocam?
  11. E

Bende de i5 12400f var. ID Cooling SE 224 XT soğutucuyu taktım da ağır işlemci yükü harcayan oyunlarda 50 W güç tüketirken falan 70 dereceye ulaşıyor işlemci soğutucuyla. Siz 57 dereceyi kaç W harcarken görüyorsunuz tam olarak? Bir de hangi termal macunu kullanıyorsunuz?
  12. E

Id Cooling Se 224 Xt LGA 1700 Kiti Çıkmadı

N11 üzerinden Nepal Bilişim mağazasından, i5 12400F işlemcim için ID Cooling Se 224 XT kule tipi soğutucu aldım ama içinden LGA 1700 soketi çıkmadı. Ne yapmalıyım? İade mi edeyim kabul ederler mi yoksa Nepal Bilişimi arayıp LGA 1700 soketi mi talep edeyim yollarlar mı?
Top Bottom