Arama sonuçları: *

1. E

Yardım MSI Vector Laptop İçin Termal Macun Önerisi

Kısa devre riski var. Sıvı metal uygulaması zor. Soğutucu bloğunda aşınma yapabilir her blok uygun değil.
  2. E

Yardım MSI Vector Laptop İçin Termal Macun Önerisi

Sıvı metala bulaşma derim
  3. E

1 hafta önce termal macun yeniledim fan değişcem

Yüksek ihtimalle soğutucunun içinden çıkacaktır sürülmüş şekilde. Ama tavsiyem çıkmasa bile silip yenisini sürmen. Çünkü sıcaklığa maruz kaldıktan sonra macun eski foruma dönemiyor.
  4. E

Ryzen 5 5600e ID-Cooling SE-224-XT Black yeterli olur mu

Ryzen5 5600 Id cooling 240 mm kullanıyorum. 60 65 arası geziyor hocam. Full yükte. 1724684754
  5. E

Yardım Sıvı soğutma fan hızı nasıl ayarlanır?

Şimdi şöyle sıvı soğutmalar ortalama 800 Rpm en düşük hızda dönüyor minimum sıcaklıklarda. Eğer çok ağır bir işlem yapmıyorsanız anlık bir işlem yapıyorsanız ve bununla birlikte fanların hızları %100 kullanıma çıkıyorsa burada bir anormallik vardır. Sizden Msi Afterburner gibi bir program ile...
  6. E

Bios fan ayarları videoda'ki gibi yapabilirsin. Videodaki anakart Asus benzer şeyler vardır farklı markalarda'da. Bu videodan'da MSİ Center Kullanımını görebilirsin.
  7. E

Msi center belki işine yarar. Bios'dan ayar yapabilirsin.
  8. E

Sıvı Sogutucu mu yoksa kule tipi mı

Çok fark olmuyor Ryzen 5 5600 için kule tipi kullandım 120mm 59 60 derecelerde geziyordu oyunlarda. Sıvı soğutma aldım 240mm oda o civarlarda yükte geziyor. Boşta sıvı soğutma daha düşük derecelerde geziyor. 29 Derecelerde takılıyor pc boşta.
  9. E

mk-4 termal macun alınır mı

Genelde Bilgisayarcılar alıyor bunu sık sık bakım yaptıkları için. 1gr bir bakım için yeterli olmasından dolayı 45 gramın gereksiz olacağını düşünüyorum. Zaten 6 ayda bir bakım yapsanız yılda 2 3 gramın gittiğini düşünün mantıken gereksiz olur. 1709301301 Ama MX-4 ve MX-6 öneriyorum güzel macun
  10. E

Kuletipi fan ram slotunu kaplıyor ne yapmalıyım

B450 Series anakart mı kullanıyorsun ?
  11. E

Çözüldü✓ NZXT Kraken 120 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu 5600

240 Almanı tavsiye ederim 120MM sıvı soğutucu yerine 120lik kule tipi soğutucu alsanda aynı performansı verecektir.
  12. E

Öneri R5 5600 icin termal macun

120MM Kule tipi soğutucun varsa iş görür dediğim gibi MX4 veya MX6 Önerebilirim.
  13. E

Öneri R5 5600 icin termal macun

MX-6 Veya MX-4. Evet Stok soğutucu var ise termal macun işini görmeyecektir.
  14. E

Mx-6 üzerine 200 ekleyip Mastergel Maker almaya değer mi ?

MX-4 Laptoplar için önerilmiyor hocam zaten.
  15. E

Mx-6 üzerine 200 ekleyip Mastergel Maker almaya değer mi ?

Sıvı metal olmadığı sürece tavsiye etmiyorum o kadar yüksek ücretler ödenmesini. mx4 ile mx6 farkı'da çok yok mesela max 1 derece oynar oynamaz.
  16. E

Kaliteli termal macun önerir misiniz

MX-6 Buyur hocam.
  17. E

Ryzen 5 5600 sıvı soğutma

Bu arada 120MM kule tipi soğutma bile iş görüyor haberin olsun.
  18. E

Ryzen 5 5600 sıvı soğutma

İşlemci fiyatına sıvı soğutmalar var ne kadar mantıklı ama bilmiyorum kendi kullandığım ID COOLİNG FROSTFLOW X 240 240MM sıvı soğutma. Yazın sıcağın 60-65 arasında tutuyor. 1689448933 Fiyatı uçmuş bu arada :D 1689448963 Maşşallah 2K olmuş
  19. E

Yardım Anakart-Kule tipi soğutucu uyumu

Kasan nedir ?
  20. E

R5 5600 STOK SOĞUTUCU

Anladım hocam o zaman ağır oyunlarda işlemci zorlayacak oyunlarda 75 80 derecelere merhaba diyebilirsin. Ben sıvı soğutma kullanıyorum aynı işlemci ile. Ama bu işlemci için kule tipi soğutma da aynı işlevi görüyor.
Top Bottom