Arama sonuçları: *

1. EmrCPR

Yardım Ryzen 9 5900X OC YAPMA

Teşekkür ederim hocam.
  2. EmrCPR

hocam çok teşekkür ederim her konuda sağolun yardımcı oluyorsunuz. Valla sabit 4.6 1.25 volta on numara kulalnıyorum kafam da rahat pek kurcalamak da istemiyorum. yardımınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Her zaman irtibatta kalmak isterim sizinle dc adınızı verirseniz ekleyim.
  3. EmrCPR

hocam ben şu anda sabit ghz'da çalıştıyorım. 4.6 pbo felan kapattım daha rahat ettim böyle
  4. EmrCPR

Hocam ben şu anda 4.6 1.25'de single skore 15xx küsür çıkmıştı multide 22K veya 23K civarı çıkmıştı. Şu anda sistemim sıkıntısız serin çalışıyor sizce dokunmalımıyım yoksa biraz daha oynayım mı sizin gibi
  5. EmrCPR

Çözüldü✓ ARCTIC Liquid Freezer II mi Deepcool LT720 mi

Hocam LT720 kullanan birisi olarak söylüyorum kesinlikle LT 720 alın muazzam bir soğutucu R9 5900X ile kullanıyorum ve işlemcinin ne kadar sıcak çalıştığı biliyorsunuzdur. yük altında 66 derece üstü görmedi. Muazzam bir soğutucu
  6. EmrCPR

Hocam en iyi şekilde nasıl kullanabilirim ? valla kfayı yiyeceğim aslın da bi problem yok güzel çalışıyor sistemim
  7. EmrCPR

Tabi şimdi yapayım hemen. 1722191355 Hocam single score bu çıktı pbo kapalı 1.25 sabit 4.6 ghz multi score da uygulama hata veriyor. İnternetten baktığım da voltaj 1.3 felan yapıldığın da düzeliyor diye yarın da ona bakacağım 1.3 yapıp deneyeceğim score nasıl sizce ? Ben anlamıyorum da.
  8. EmrCPR

Kardeşim daha yeni yaptım. Allah senden razı olsun. Ya kaç ay sonra var ya beni öyle bi dertten aldın ki Allah razı olsun. Dediğin şekilde 8+4 pin benim de. 1.25 volt, 4.6 ghzverdim. Sistem de sıfır sıkıntı. Stres testi felan yaptım sıfır sıkıntı Allah razı olsun Full yükse şu sıcakta 60 derece...
  9. EmrCPR

hocam çok sağolun yarın deneceğim valla aynı şekilde kullanıyorum. Pc allaha şükür deepcol lt720 aldıktan sonra serin çalışmaya başladı ama dediğinizi de yapacağım. bakalım nasıl olucak
  10. EmrCPR

7800x3d soğtucu önerisi

Hocam limitiniz varsa DeepCool LT720 miss gibi soğutcu. Bende R9 5900X var 65'derece üstü çıkartmıyor
  11. EmrCPR

Hazır sistem - 7600X için sıvı soğutma önerisi

ben bir keresin de aramıştım sağolsunlar alacağım ürün de değişikliğe gittiler
  12. EmrCPR

Hocam istersneiz demonte alın siz kendiniz kurun gelen soğutucuya satın direk. Ama game garajı ararsanız bu konuda yardımcı olabiliyor
  13. EmrCPR

HOcam sıvı soğutma almayın. Eklemeyin dışarıdan alın. 1713946176 full yükte 60-63 derece oyunda 63 derece
  14. EmrCPR

DeepCool LT720 en mantıklısı R9 5900X var oyunlar da yükte 63 derece üsütne çıkarmıyor.
  15. EmrCPR

Kendi neye göre ayarlıyor acaba tam kaça sabitliyor
  16. EmrCPR

Arkadaşlar selam, hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun. Arkadaşlar Ryzen 9 5900X işlemcim var OC yapmak istiyorum. Nasıl yapılır hiç bir bilgim yok. OC yapmamım sebebi oyunlar da gereksiz ısınması sabit bi ayarda olursa daha iyi olucağını düşünüyorum. Oc konusunda hiç bilgim yok yardımcı...
  17. EmrCPR

CM MB511 3 Adet Fan Nereye takılmalı

Pc soğusunda sıkıntı yok :D Ama dediğiniz gibi olmyacak gibi duruyor. Artık Egzoz fanını değiştiririm RGB olur oda.
  18. EmrCPR

kasanın kendi fanları duruyor. arkada da 1 adet egsoz fan duruyor. Bu fanları öndeki 3 fanın üzerine taksam sıkıntı olur mu ?
  19. EmrCPR

Arkadaşlar selam, Elimde CM mb511 kasa var. Yeni bir sıvı soğutucu aldığım için elimde 3 adet msi argb fan kaldı. ben bunlarıda pc ye takmak istiyorum daha serin çalışması için. Bu 3 adet fanı nereye takabilirim. Üst taraf da 360 MM sıvı Soğutucu var. Bu 3 adet fanı nereye taksam bana yararı olur.
  20. EmrCPR

Ryzen 9 5900X Sıvı Soğutucu Önerisi

teşekkürler
Top Bottom