Arama sonuçları: *

1. E

2 pinli fanın voltajını düşürerek sesini azaltmak istiyorum

arkadaşlar ekran kartım pasif soğutmalı bi ekran kartıydı ve ısındığı için bir adet fan aldım bu fan 2 pinli 20 derecenin üzerinde soğutma sağladı buraya kadar her şey güzel ama bu fan kontrol edilemediği için hızını düşüremiyorum aşırı hızlı dönüyor ve çok ses çıkarıyor voltaj düşürme...
  2. E

İşlemcim için soğutma tavsiyesi

Ya bence de ısınmıyor gibi intelciler yine çamur atıyor gibime geldi neyse stok kullanmaya devam edeceğim gibi gözüküyor
  3. E

Kasa sıvı soğutma desteklemiyor 240 mm takabilecek miyim 1630623246 120 yi egzoz kısmına takmayı planlamıştım üst ve ön kısımda desteklemiyor yerde yok gibi duruyor
  4. E

Özellikler kısmında soğutucu boşluğu 140 mm yazıyor ben bu yüzden sıvı soğutmaya yöneldim kule tipi olanlar 140 üzerinde 1630619942 Farklı bi sitede okudum araştırırken cpu soğutucu boşluğu 140mm yazıyor
  5. E

Kasada 140 mm soğutucu boşluğu olduğu yazıyor t6 yı inceledim uzunluk 125(u)x80(g)x155(y) ebatında yazıyor 125 mm sanırm değilmi uyumlu yani kasamla
  6. E

Öneri için teşekkür ederim dikkate alacağım peki takabilir miyim asıl öğrenmek istediğim de bu yani uyarmı kasaya
  7. E

Ryzen 5 2600x işlemci aldım bu işlemcinin stok fanıyla fazla ısındığı söylendi bende 120 mm sıvı soğutma almayı düşündüm ama sonradam farkettim kasam sıvı soğutma desteklemiyor egzoz fanı kısmına kasa arkasına 120 mm sıvı soğutma takabilirmiym düşündüğüm sıvı soğutma ve kasam : 120mm sıvı...
Top Bottom