Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

Çözüldü✓ 15 cm yüksekliğe kadar en iyi hava soğutma önerisi...

Arctic Freezer 34 eSports ben de öneririm manyak güzel bence en sıcak günlerde bile işlemciyi rahatlıkla soğutuyor zamanında iyi ki de almışım dediğim bir üründür ben kırmızı aldım siyahın stoğu yoktu siyah da olsaydı tadından yenmezdi
  2. EmreErkanAydın

bu kasaya bu soğutma sığar mı

Bende de var aynı kasadan üst kısma sıkacağını sanmam anca ön tarafa 3 tane fanın yerine koyabilirsin kendi sitesinde yazıyor ne kadarlık sıvı soğutmaları desteklediği
  3. EmreErkanAydın

Termal Macun Kıyaslaması

Mx-4 yetiyor daha üstü Termal grizzly öneriyor ben Mx-4 kullandım i5 12400f de gayet yeterli rdr2 ve bf2042 de ultura da 70 derece
  4. EmreErkanAydın

Öneri İ5 12400f için sıvı soğutma

https://www.teknobiyotik.com/arctic-freezer-34-esports-duo-intel-amd-uyumlu-2-adet-bionix-p-fanli-4x-isi-borulu-pwm-fanli-islemci-sogutucu-ar-acfre00060a.html Bende bu var gayet güzel en baba 74 gördü 2 tane yana yana pc var ve masanın altına ve etrafı kapalı masanın bence gayet güzel soğutuyor
  5. EmreErkanAydın

Öneri İ5 12400f için sıvı soğutma

Bende de aynı işlemci var hava soğutma ile 70 derece rdr 2 full ayarlar bence sıvı soğutma o kadar da gerekli değil o işlemci için
  6. EmreErkanAydın

Bilgisayar darboğaz sorunu

Siz yine de msi afterburner dan sıcaklıklarına bakın stok işlemci soğutucusu kullanıyorsanız oluyor genelde
  7. EmreErkanAydın

Bilgisayar darboğaz sorunu

Cpu çok ısınıyor olabilir mi acaba ölçtünüz mü
  8. EmreErkanAydın

Çözüldü✓ Prime B660M-K D4 anakarta Arctic Freezer 34 e-Sports Duo takılır mı?

Yani tek 4 pin cpu yetiyor çalışması için
  9. EmreErkanAydın

Çözüldü✓ Prime B660M-K D4 anakarta Arctic Freezer 34 e-Sports Duo takılır mı?

Başlıktaki gibi sorum Arctic Freezer 34 e-Sports Duo CPU soğutucu aldım ama anakartda sadece 1 adet 4 pin CPU fan girişi var nasıl aldığım soğutucuda 2 adet var ne yapmam lazım.
  10. EmreErkanAydın

İ5 12400f e Soğutucu Önerisi Verir Misiniz?

Bu kasaya sığar mı
  11. EmreErkanAydın

Lga kiti gerekmiyor bana soğutma performansı gerek 2 pc yan yana ve çok fazla ısınıyor lga kitini alabilirim ek olarak soğutucu olarak kaliteli olsun yeter max 2000 çıkabilirim
  12. EmreErkanAydın

Bunların yanında lga 1700 kit veriliyor mu yoksa almam mı gerek
  13. EmreErkanAydın

Yanında ek bir şey almam gerekiyor mu bunun
  14. EmreErkanAydın

https://www.gaming.gen.tr/urun/150581/nova-3070ti-intel-i5-12400f-asus-tuf-geforce-rtx-3070-ti-gaming-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Aşağıdaki sisteme sahibim stok soğutucu rdr2 de 100 dereceye kadar çıkarttığı için sağlam bir soğutucu lazım bana 1500 kadar bütçem var
  15. EmreErkanAydın

Teknobiyotik ve Mx-4 Hakkında

Teknobiyotikte satılan mx-4 çakma değil bizzat kontrol ettim orjinal
Top Bottom