Arama sonuçları: *

1. Enes3841

TÜRK ABİMİZİN 2014 TE YAPTIĞI MÜKEMMEL SIVI SOĞUTMA GÖRSEL ŞÖLEN

Balık seviyorsundur fakat gamersindir
  2. Enes3841

ram oc yaptım max bu galiba

DDR4 yakmayı denicem yakın zamanda şu staj parası bi gelsin alıcam 200 liralık bi ram bas oc
  3. Enes3841

ddr3
  4. Enes3841

vallaha ben yaktım arkadaşlara anlatınca inanmıyorlar. Biraz fazla gurcaladım kasadan bi ses diittttt sonra güm siyah ekran
  5. Enes3841

Agam fazla abartırsan diiit sesi gelecektir sonrasında cüzdanından akan 900 lira. Ben öyle 300 liralık ram yaktım
  6. Enes3841

Üst kasa fanı nasıl takılmalı?

Üst tarafa takılan fanlar egzoz fanı görevi görmektedir. Genelde sıvı soğutma için kullanılır. Ekteki fotoğraf gibi olmalıdır fanlar. Kolay gelsin
  7. Enes3841

Kasa fanlarına kontrolcü önerisi olan var mı?

https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/fan-kontrolcu/silverstone-lsb02-uzaktan-kumandali-6-x-adreslenebilir-rgb-4pin-3pin-led-fan-ve-serit-coklayici-sst-lsb02.html İşini görecektir. RGB desteği var ama tek renkte işe yararmı bilemem
  8. Enes3841

İşlemci derecesi normal mi?

O Fahrenayttır derece olsa durmazsın :D
  9. Enes3841

Yardım Yardıma ihtiyacım var.

Fan kontrolcü adı üstünde
  10. Enes3841

Donanim arsivi sistemleri ekran karti ve islemci sicakligi

Dostum ekran kartı sıcaklığı 70 75 derece normaldir. Neden sıcaklık sorunu var herkeste, sanki üfleyerek soğutuyorsunuz ya
  11. Enes3841

Gaming Pc de işlemci soğutucusu olmak zorundamı

Dostum olmak zorunda ve sürekli çalışmak zorunda. Sana şöyle örnek vereyim, bilgisayar tuşuna bastıktan 1 dakika sonraya kadar fan olmadan çalıştır sıcaklığı 100 dereceyi göremez 100 olmadan nalları diker :D
  12. Enes3841

Yardım İşlemci soğutucusu calışmıyor

Dostum, tam anlamadım ışık mı duruyor fan mı
  13. Enes3841

Yardım İşlemci soğutucusu calışmıyor

Sistem çalışırken hiçmi dönmüyor
Top Bottom