Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Kasanın fanlarını doğru takmış mıyım? (PSU'dan Kıvılcım çıktı)

Ön tarafa kağıt tutunca fanlar kağıdı çekti içe doğru. Sanırım doğru olmuş. 1719758768 Ama onun dışında zaten böyle olması gerekiyor değil mi? Başka resimlerde böyle takmışlar fanları hep. 1719758995 PSU'dan kıvılcım çıkmasından da bir skıntı olur mu?
  2. Enivici Vokke

Kasanın fanlarını doğru takmış mıyım? (PSU'dan Kıvılcım çıktı)

Öndeki 2 tanesini içeriye hava verecek, arkadaki 1 tane olanı da içerdeki havayı dışarıya atacak şekilde ayarlamak istedim. Doğru yapmış mıyım? Olması gereken bu mu? Bir de güç kablosunu PC'ye takınca 1 tane kıvılcım çıktı, bir şey olur mu? Aerocool vx plus 500w.
  3. Enivici Vokke

Kasamın Fanları Doğru mu?

Ha doğru evet biraz sola kaydırabilir yukarıdaki fanı
  4. Enivici Vokke

Kasamın Fanları Doğru mu?

Sol tarafta takacak yer yok ki 1 tane var o da dolu. Nereye takacak?
  5. Enivici Vokke

Kasa için 1 adet fan önerisine ihtiyacım var

Hocalarım maalesef 1 adet lazım.
  6. Enivici Vokke

Kasa için 1 adet fan önerisine ihtiyacım var

Kasamda 1 adet normal fan ve 1 adet egzoz olmak üzere 2 tane fan var. 2'si de çoğaltma kablosuyla anakartımdaki fan girişine bağlı. 3. fanı da bu çoğaltıcıya takıp risk almak istemiyorum. Bu yüzden molex ile PSU'ya bağlayacağım. Dolayısıyla tam güçle dönecek. Ancak çok baş ağrıtsın da...
  7. Enivici Vokke

Kablolamayı Nasıl Daha İyi Yaparım ?

Benim kasayı şu hale getirecek adama 200 lira verirdim valla. Kablolar uçuşuyor. :O
  8. Enivici Vokke

Kasanın Fanlarını Yenilemeli miyim?

https://www.gelbura.com/id-cooling-xf-12025-sd-k-4pin-pwm-120mm-kasa-fani-pd-TET53275484369 Ben bundan aldım 75 CFM senin linkini attığın 65 yazıyor. Kasa fanları profu değilim ama RGB şart değilse benim linkini attığımı tavsiye ederim. 3 tane alırsanız 1 kere kargo parası verirsiniz 85 TL daha...
  9. Enivici Vokke

Almayı düşündüğün fanların linkini atar mısın? Bir de anakartında kaç tane fan girişi var baktın mı?
  10. Enivici Vokke

Ben id cooling marka fan aldım tanesi 200 TL 2 tane aldım. Sana da fark yaratsın istiyorsan kaliteli bir şey almanı öneririm yoksa harcadığın paraya değmeyebilir, değişiklik olmayabilir
  11. Enivici Vokke

Çözüldü✓ Hangi Termal Macun Daha İyi?

Hem ekran kartına hem işlemciye süreceksen MX-6 al geç.
  12. Enivici Vokke

Çözüldü✓ CPU fanı anakartta nereye takılmalı?

Kasa fanını sys_fan1 yazan yere takabilirsin
  13. Enivici Vokke

arkadaşlar fan vidasız fan montajı nasıl yapıcam

Herhangi bir bilgisayarcı, elektrikçi vs.'de bulabilrisin. İnternetten de sipariş verebilirsin.
  14. Enivici Vokke

Wipaste C2 termal macun ekran kartına sürülür mü?

Satıcıya sordum böyle bir cevap verdi. Ben de MX-6 aldım ama öğrenmek için soruyorum. Bu değer mesela ekran kartı için iyi mi?
  15. Enivici Vokke

Wipaste ile MX6 değil, MX-4 ile MX-6 arasında 1-2 derece fark vardır. Yoksa Wipaste ile MX-6 arasında daha fazla fark olur.
  16. Enivici Vokke

MX-6 daha iyi ancak 1-2 derece anca fark eder diye düşünüyorum o kadar. Değer mi size kalmış.
  17. Enivici Vokke

İşlemciye sürecek olsam en azından MX-4 alırdım. 200 lira vermezdim ben ama siz bilirsiniz tabii.
  18. Enivici Vokke

Reis ben ekran kartına değil de işlemciye sürecek olsam Wipaste'yi düşünmeden sipariş verirdim. Ekran kartına sürülecek macunda daha seçici olmak gerekiyor. Yoğun kıvamda olması lazım, azıcık bile sıvı olmamalı yoksa akar gider anakartı mahveder. İşlemciye sürecekseniz siz Wipaste fiyatına göre...
  19. Enivici Vokke

Valla yazık günah 4 gram sıvıya 200 TL vermek ama aldık mecbur. Sipariş verdim bu siteden. Umarım çakma gelmez de çakma 4 gram sıvıya 200 lira vermiş olmayız. :D https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-6-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00080a.html
  20. Enivici Vokke

Performansı nasıldı reis? Dandik bir macunsa hiç para vermeyeyim boşuna.
Top Bottom