Arama sonuçları: *

1. ErcüCeran

Rx 580 4 GB nitro var ekran kartını değiştirdim fps ne kadar farkeder

İnternete yazın youtube da bir sürü fps test var oradan tam olarak kaç fps alacağınızı görebilirsiniz
  2. ErcüCeran

Bu hava soğutma nasıl ?

Benim işlemcim Ryzen 5 1600Af ve stok soğutucu ile 80 dereceler çok normaldi nedendir bilinmez Artic Freezer 34 Duo aldım ve şu anda max oyunlarda dahi 40 dereceleri görüyor boşta oda sıcaklığı neyse işlemci de o sıcaklıkta oluyor tavsiye ederim kesinlikle. Ayrıca görünütüsü de güzel lakin ben...
  3. ErcüCeran

Yardım Rampage Double Ring Fanının RGB'si Tam Çalışmıyor

Halo fanlar dururken sickleflow almak çok mantıklı değil diyorum elbette kullanabilir neden kullanılmasın ama daha iyisi varken yani at varken eşeğe binmeye gerek yok.
  4. ErcüCeran

Sickleflow alma kasa fanı için uygun değil Cooler Master Halo fan alabilirsin çok daha iyi ve güzel kesinlikle sickleflow alma kasa için sickleflow sıvı soğutma içindir
  5. ErcüCeran

Fanın zaten rgb bir ışıklandırması yok rainbow/gökkuşağı fan yani sabit renkler olacak hep ışığın değişmediğini düşünüyorsanız zaten fan rainbow onun dışında 3 pin girişini yine 4 pinli yere takacaksınız sorun yok yani
  6. ErcüCeran

RGB yanmıyor derken şu an ışıkları yanıyor fanın sorun ne ?
  7. ErcüCeran

NOCTUA NH-U12S mi Arctic Freezer 34 eSports DUO mu?

Gayet güzel tercihler hayırlı uğurlu olsun.
  8. ErcüCeran

Hayırlı olsun şimdiden.
  9. ErcüCeran

Değmez o farka arctic al keyfine bak bence.
  10. ErcüCeran

Ben arctic kullanıcısıyım. Ryzen 5 1600 AF işlemcim var boşta 30un üstüne çıkmıyor en zorlu cinebench testinde de max 48 derece görüyor ben çok memnunum üstelik gerçekten çok sessiz tavsiye ederim.
  11. ErcüCeran

Fiyat Performans Sessiz Fan Onerisi

Gamepower air tirbune güzel bir kasa fanı aslında 1604092898 199 TL'ye satılıyor incehesap gaming gecesinde ama şu an 249 tl 1604092979 3 fan için güzel bir fiyat argb efektleri çok güzel ve kumandasından hız ayarı da yapabiliyorsun sesli gelirse hızını düşürürsün
  12. ErcüCeran

Arctic Freezer 34 ESports Duo Fan Aldım

Çok teşekkür ederim verilen cevaplar için içim çok rahatladı. İnşallah gelince bir incelemesini yaparım sizler için sıcaklık farklarına da bakarız.
  13. ErcüCeran

Arctic sessiz mi cidden internette hiç video bulamadım.
  14. ErcüCeran

Duo modeli yani iki fanlı sanırsam
  15. ErcüCeran

Webdenal güvenilir midir peki ?
  16. ErcüCeran

Şimdi gördüm 250 lira civarıymış evet aslında bayağı ucuz ama almışken kaliteli olsun beni üzmesin isterim tabi bir de Amazondan aldım Webdenal satıcısından güvenilir midir sizce ? 1600252933 İçim rahatladı o zaman teşekkürm ederim
  17. ErcüCeran

Teşekkür ederim. Sadece aklıma takılan tek soru Msi Core Frozr L ile aynı fiyattı acaba o daha iyi olur muydu ya da hangisinin soğutma performansı daha iyi acaba ?
  18. ErcüCeran

Arcticten daha mı iyi T6 ama malzeme kalitesi Arcticte daha iyi olmaz mı T6 sonuçta Arctic kadar iyi bir marka değil diye biliyorum.
  19. ErcüCeran

O rainbow ledler hoşuma gitmiyor o yüzden almak istemedim ama Msi Core Frozr L ile bunun arasında kaldım ve Arctic tercih ettim sizce yanlış mı yaptım Msi daha iyi bir tercih miydi ? 1600252573 Max bütçem 455 liraydı valla düşündüm onu da
Top Bottom