Arama sonuçları: *

1. E

2600X İçin Hangisini Almalıyım?

GÜNCELLEME -Çarşamba akşamı gelburadadan id cooling 224xt aldım. Bu sabah elime ulaştı(Cuma). -Kurulumunu yaptım, boştayken auto boost aktif şekilde 50 derecenin altına düştüm. Boost modunda 1.4 voltun üstüne çıkıyordu. Ryzen master ile overclock yaptım 1.3v 4Ghz. Şu an boştayken 42 derece...
  2. E

Şu an en ucuz gelburada. Daha önce hiç alışveriş yapmadım sıkıntı çıkmaz umarım🙂
  3. E

hangi frekanslarda çalışıyor? 1625074377 Çok çok iyiymiş. Nereden aldınız?
  4. E

boşta ve yükte ne kadar sıcaklıklara ulaşıyor? Boost ayarlarınız nasıl kendi kendine mi yapıyor yoksa overclock yaptınız mı
  5. E

Büyük ihtimal 224xt alacağım arkadaşlar çok sağ olun. Az daha arctic alacaktım iyi döndük eskiden çok övülüyordu fiyatları baya artmış sanırım
  6. E

ikiniz de aynı şeyi söylüyorsunuz neden tartıştığınızı anlamadım 😄 1625073748 .
  7. E

224xt ve 234xt arasında ne kadar fark olur aralarında 200tl fark var değer mi merak ediyorum 1625073022 bir kaç teste baktım sanırım aradaki 200tl lik farka değmeyecek oc yapmayı düşünmüyorum boost frekanslarına çıkabilsin yeter :)
  8. E

yok yok oralara hiç çıkamam 😄😄 bu aralarda hangisini önerirsiniz
  9. E

224xt duodan iyi mi?
  10. E

freezer 34 duo dan buralara indim açıkcası. Tekrar çıkabilirsem duo ile arasındaki fark nasıldır?
  11. E

en fazla 400 maalesef. 224xt ve 224xt argb arasındaki fiyat farkına değer mi acaba ?
  12. E

Arkadaşlar çok sorunlu bir işlemci. Kasam corsair spec delta rgb (önde 3 arkada 1 egzoz fan var). Stok fanla battlefield 1 oynadığımda 85-90 derece arasında. Boşta 50-60 derece. Bütçem max 400. Aşağıda bulduğum bazı soğutucular var. -Snowman T6 Ultra 209TL -Snowman T5 RGB AM4 Uyumlu 214TL...
  13. E

Arctic Freezer 34 DUO Bu Fiyatlara Alınır mı?

iki tane fanıyla ve yanında gelen macunla daha iyi performans sağlayacağına eminim
  14. E

fiyatının düşmesini beklemeli miyim?
  15. E

İşlemcim ryzen 2600x witcher 3 ultrada 75 dereceyi gördüm bu baya rahatsız etti. Zamanında 280tl dolaylarındaydı virüs nedeniyle fiyatlar arttı. Almak için bire süredir bekliyorum. Dolar düşüşte almak için biraz daha beklemeli miyim? fiyatı düşer mi?
  16. E

Uygun Fiyatlı Soğutma Önerisi

Bu fiyattaki sıvı soğutucuların hava soğutmaya göre kötü olduğunu duydum listeme ekledim karşılaştıracağım
  17. E

Uygun Fiyatlı Soğutma Önerisi

Ryzen 2600x işlemci kullanıyorum.Boost frekansa çıktığında stok soğutucu baya yetersiz kalıyor. Birkaç ay önce Arctic Freezer 34 almayı düşünüyordum ama fiyatları baya uçtu bulabildiğim en uygun link aşağıda,güvenilir mi bilmiyorum. Onun haricinde 300-400tl arasında önerilerinizi bekliyorum...
Top Bottom