Arama sonuçları: *

1. ErnGnc

300-350 Lira Bandında RGB CPU Fanı Önerisi

Onu kendi kasanı açıp kontrol etmen lazım ama attığın resimde ARGB girişinin sadece 1 kablosu var. Büyük ihtimalle tek girişlidir. Fanları alırsan yapacağın iş basit. Aerocool fan'ı kontrolcüye takacaksın üstündeki kabloya ise kasa fanını takacaksın. 2 tane fan alacaksan 2sini ayrı portlara...
  2. ErnGnc

Fanlarda Daisy Chain özelliği var yani Uç uca ek ARGB bağlayabiliyorsun. Buradaki kablo gibi bir tane fanı kontrolcüye takıp diğer ucuna farklı bir ARGB kablosu bağlayabilirsin. 2si beraber çalışacaktır.
  3. ErnGnc

ARGB girişi var bu kontrolcü'de Aerocool Mirage 12 Lite ile uyumlu yani. Aldığınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fanlarınızın Ledleri Saat yönünde mi dönüyor yoksa saat yönünün tersinde mi? Ben aldığımda bu detaya dikkat etmemiştim. Kasa fanlarım ile ters yönde dönüyor ledler (Kasa fanları...
  4. ErnGnc

Sharkoon Tg4'ü kullanıyorsanız kasanızın fanlar ARGB. RGB yazıyor ama açıklamasında ARGB kontrolcü'ye sahip olduğunu belirtiyor. Sitesindeki resimden 3 Pinli ARGB bir kontrolcüsünün olduğu belli oluyor.
  5. ErnGnc

Maalesef kullanamazsın. RGB portu 4 pin ve 12V ile çalışıyor. ARGB ise 3 pinli ek olarakta 5V ile çalışıyor. RGB kontrolcüsü ile bu fanların renklerini kontrol etme imkanınız yok.
  6. ErnGnc

Bu fanlar Fixed RGB yani T6 gibi sabit renklerde yanıyor. Renklerini kendin değiştiremiyorsun. Fanların özellikleri dışında kötü bir soğutucu değil.
  7. ErnGnc

Maalesef. Aradığın bütçede 0 ARGB yada RGB ürün bulman zor (Stok fandan hallice olan ürünleri saymazsak). T6'yı iade edip gelen para ilse soğutucu alacaksan 2. ele bakman gerekebilir. Elindeki T6'yı iade etmeden kullanabileceğin bir paran varsa T6'ya ARGB veya RGB fanlar alabilirsin...
  8. ErnGnc

Dark DKCCF123R 12cm Kırmızı Kanatlı Kasa Fanı Aldım !

Evet ama birini bir şekil bulursun. Annen baban varsa kardeşin ablan filan. Birinden deneyip bulabilirsin bence.
  9. ErnGnc

Dark DKCCF123R 12cm Kırmızı Kanatlı Kasa Fanı Aldım !

Hepsiburada'da yeni hesap açıp +10₺lik bir ürün ile daha güzel bir fan alabilirdin. (77cfm lik aerocool mirage 12lite 39₺ ye denk geldi ilk alışverişte100₺ de 50₺ indirim sayesinde yanında 1 tanede type-C kablo aldım 2si 53₺ tuttu)(fan 1.62mm H2O ve 77cfm Argb)
  10. ErnGnc

Snowman T6 Ultra Alınır mı?

Yok o aparat T6'yı takarken lazım olacak. T5 için kendi içinden çıkan vida ve montaj kiti lazım.
  11. ErnGnc

İlk kez Visa kart ile hepsiburadadan alışveriş yapacaksanız 220₺'ye aynı modelin 2 fanlı versiyonunu alabilirsiniz. O modeli alırsanız aklınızda bulunsun. 2. Fan PWM değil yani Hızını düşürürseniz LED'lerin parlaklığıda etkilenecektir. Bios üzerinden 2si için ayrı bir ayar yapmanız gerekir...
  12. ErnGnc

O bahsettiğiniz sorun çözüldü. Açıklamasında belirtildiği gibi AM4 aparatı ile beraber geliyor. Kesinlik kazanması için almadan satıcıya sorabilir.
  13. ErnGnc

https://www.hepsiburada.com/snowman-t5-5-bakir-borulu-cpu-sogutucu-fan-rgb-light-board-p-HBV00001AU7LH Görünüşü daha iyi olduğundan dolayı bu modelde tercih edilebilir. 2 model arasında Çok fazla performans farkı olacağını sanmam.
  14. ErnGnc

msı mag forge 100m için 2 adet fan

Açtığın konuyu gördüm. 20 Nisanda fiyatları bayağı yakındı bu 2 kasanın ama şuan V12 biraz pahalı. Satın almadıysanız V12 daha iyi bir kasa. https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/fan-kontrolcu/dark-argb-hub-6-fan-takilabilir-3pin-rgb-3-pin-fan-rgb-fan-coklayici.html Dark Maxima V12'nin...
  15. ErnGnc

Sesi azalır ama hava akımıda azalır. Keşke 100M yerine Dark Maxima V12 alsaydınız hem fan sayısı fazla idi hemde İçindeki kontrolcü hem RGB modlarını hemde FAN'ları kontrol edebiliyor ve 6 tane fan portu var.
  16. ErnGnc

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-xf-12025-sd-k-4pin-pwm-120mm-kasa-fani Bütçeni biraz aşıyor ama güzel fanlar. 74.5CFM hava akımına sahip. Hem MSİ'n diğer fanları gibi 4 Pİnlik PWM bağlantısına sahip
  17. ErnGnc

Öneri RGB 12 cm Tekli Kasa Fanı Önerisi İstiyorum.

https://www.amazon.com.tr/dp/B08X7CQBNX/ref=asc_df_B08X7CQBNX1614204180000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08X7CQBNX&linkCode=asn ARGB ama bu. Bunun için kontrolcü alman lazım...
  18. ErnGnc

Kasama Cooler Master Masterlıquıd ML240L V2 sığarmı

Kasanın resmi bir sitesi olmadığından kesin bir şey demek zor. Üst kısım biraz dar. Üst kısıma takmayı deneyebilirsin. Üst kısıma sığmazsa ön kısıma %95 ihtimalle sığacaktır. Bence kasanın içinden çıkan PSU'yu kullanıyorsanız sıvı soğutma almadan önce ilk onu değiştirin. Çok kaliteli bir model...
  19. ErnGnc

T6 ultra anakarta uyarmı?

Uyar ama hala satın almadıysan onun yerine. https://www.ciceksepeti.com/reeven-rc-1205-hans-cpu-sogutucu-kc3969176?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.17.7 alabilirsin. Fan'ı ve yapısı daha kaliteli. T6'nın fanları biraz sesli diyorlardı. Soğutma performansları çok yakın olsa da malzeme/Fan...
  20. ErnGnc

Yardım Pwm Fan Çoklayıcı Nasıl takılır ?

Bios üzerinden yapabilirsin. Kullandığın anakarta göre değişebilir ama normal masaüstü uygulaması ile kontrolde edebilirsin.
Top Bottom