Arama sonuçları: *

1. Esca

Sıvı soğutma aldım parça eksik geldi

işeretlediğin parçalar anakart üzerinde gelen siyah plastiklere takılacak işte ne eksik onu tam anlayamadım
  2. Esca

3.5k sıvı soğutucu önerisi

beyaz desen beyaz değil 360 desen o da değil adamın istediği hiçbirşey yok niye öneriyon :D
  3. Esca

Çözüldü✓ Sıvı soğutmam işlemcime uyumlu mu?

am5 soket için kit nerden alabilirim
  4. Esca

Çözüldü✓ Sıvı soğutmam işlemcime uyumlu mu?

merhaba 7800x3d alacağım fakat sıvı soğutmam uyumlu değil sanırım dönüştürücü soket nerden alabilirim yardımcı olurmusunuz https://tr.msi.com/Liquid-Cooling/MPG-CORELIQUID-K360/Specification
  5. Esca

7800x3d sıcaklık değerleri

boşta düşük derecede çalışmasını istiyosan oyun felan oynamıyorken güç planından tasarruf modunu seç
  6. Esca

Çözüldü✓ Önemli 1 tane sıvı sogutma sipariş verdim 6 tane geldi

1500tl vereyim 1 tane yolla
  7. Esca

Sıvı soğutma nasıl takılır.

reis detaylı foto felan koysan iyi olurdu, pompanın işlemci tarafına takılan aparatları farklı şekillerde oluyor genel bir soket yok yani, ona göre şunu şuraya tak felan derizde hiçbişey koymamışsın, sadece kabloları diyosan küçük soketi pump fan a tak, pump fan yoksa cpu fana tak, diğeri argb...
  8. Esca

İşlemci fanı ledi kablosu nereye takılır

dişi olan kısmı anakartındaki 3 pinli 5v argb girişine takacaksın, anakartının modelini at bakalım varmı
  9. Esca

R5 7600X VE ÜZERİ İÇİN KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

performan istiyosan ozaman sıvı soğutma alman gerek 240mm sıvı soğutma kafam kadar olan kule tipini eziyor
  10. Esca

R5 7600X VE ÜZERİ İÇİN KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

360mm sıvı soğutma al geç, bütçen yüksek zaten, uraşmalık bişeyde yok, custom sıvı soğutma olsa neyse sıvı değiştir felan uraştırırda, bunda sıvıda değiştirmiyosun, kule tipi çirkin duruyo bide 10 bütçen var, git ekranı olan bi sıvı soğutma al örnek: gift felanda koyabiliyorsun
  11. Esca

5900x ısınıyor ne yapmalıyız.

o işlemciyi alıyosa bide 360mm sıvı soğutma alsaymış keşke, noctua nh-u12s redux bu soğutu napsın garibim
  12. Esca

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma Kasama sığacak mı

240mm yer var ama egzoz fanına çarpabilme ihtimali var onuda aşağı kaydırırsın cuk oturur
  13. Esca

Donma kasma yapmayacak, mümkünse sizin kullandığınız hub önerisi

biri gelip o fiyata ketçap mayonezde olsunmu derse şaşırma reis :D
  14. Esca

R7 7700x için 360mm sıvı soğutma önerisi

o modelde kronik pompa sorunu var galiba yorumlarda çok fazla şikayet vardı
  15. Esca

İşlemci soğutucu ile egzoz fan birbirine bakıyor

fanı diğer tarafa al, önden içeriye hava üflüyen fanlara baksın böyle hava sürkilasyonu olmaz
  16. Esca

Yardım Sıvı soğutucu düzgün çalışmıyor. Yardım"

aio pump'a yada cpu fan a takılıyor diye biliyodum ben söylediğin iyi oldu
  17. Esca

Yardım Sıvı soğutucu düzgün çalışmıyor. Yardım"

4300 olan pompa değil adı üstünde pump "fan" onuda geçtim 4300rpm olmaz pompayla fan
Top Bottom