Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

7500f soğutucu önerisi

Hocam se değilde düz 120 olan versiyonunu aldım taktım termal macunu bu arada biraz katımsıydıçok akışkan değildı sakız kıvamlıydı tf7 test ediyorum şuanda wraith prism 100w ta 7500f ile cpuz stress testinde kisa sürede 85-86 derece diye gidiyodu oyun içide yine aynı şekil ama bu oyun içi 60-70...
  2. Eyüphan.10

7500f soğutucu önerisi

Knk benim işlemci biraz daha fazla ısınıyor ağır oyunlarda kesinlikle 80 i geçiyo 7500f ile low modda high modda ise cok sesli 900 e satıcam üstüne koyduğum paraya değer diye düşünüyorum öneri için teşekkürler beğendim cidden baska daha ucuz opsiyon varmı
  3. Eyüphan.10

7500f soğutucu önerisi

Beyler 7500f var şuan wraith prismle kullanıyom hem sesli çalışıyo hemde 80 dereceleri görüyo 1500 tl altına alınabilecek sessiz ve 7500f için en iyi soğutmaya sahip soğutucu nedir birde opsiyonel olarak beyaz olursa daha iyi olur kasa beyaz daha uygun fiyatlı olsada olur daha iyi olur
  4. Eyüphan.10

Sıvı soğutma mı hava soğutma mı?

yeterli bencede ilerde işlemci yükseltirim şuan için bütçemde var diyorsa alabilir frost commender ı
  5. Eyüphan.10

Sıvı soğutma mı hava soğutma mı?

biraz daha iyi olsun diyorsanda frost commender modelini alabilirsin
  6. Eyüphan.10

Çözüldü✓ Vento VG07F kasaya frost commander sigar mi

montesi için youtube da detaylı anlatan bir video var linkini bırakıcam eğerki bilmiyorsan yardımı dokunacaktır videodakileri birebir uygulaman yeterli 1722336447
  7. Eyüphan.10

tamam hocam sende frost al demiyomusun bende onu al diyorum bende araştırıyorum bi kaç gündür frost commender ı o yüzden bildiklerimi yazdım tam ne demek istediğini anlamadığımdan sana böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydum
  8. Eyüphan.10

soğutucu yüksekliği kısmına bak 160cm destekliyor frost commender ise 158 cm max uzunluk diyor yani uygundur o kasaya 2000tl altı en iyi soğutucuda frost commender bu arada phantom spirit alıp fanları değiş daha iyi performans alırsın vs diyenler boş yapıyor bi kanalda soğutucunun kendisinden...
  9. Eyüphan.10

Çözüldü✓ R5 7600 Sıvı veya Hava soğutma önerisi.

birebir aynısını söyledim knk en doğru olanı bu gibi duruyor
  10. Eyüphan.10

ne içtin acaba allah akıl fikir versin sana
  11. Eyüphan.10

E beyninin yerinde kuş beyni olan arkadaşım performans olarak karşılaştirmayacağımda ben ne olarak karşılaştıracağım paramın karşılığını en iyi hangisi veriyosa beni en az hangisi yoruyosa ona bakarım adamın istediğide bu kendi ağzınla havanın daha ucuz ve daha performanslı olduğunu söylediğin...
  12. Eyüphan.10

Aynen hava ile sıvı karşılaştırilmaz hadi git kumda biyerlerinle oyna yavrum hadi 1722284527 burda frost commenderın 7800x3d ile olan değerleri var 7600 de ne gibi değerler vereceğini bu videodan pay biçebilirsin yada bu soğutucunun snei tatmin edip etmeyeceğini anlarsın en azından kardesim...
  13. Eyüphan.10

Ben sana laf atmadım kendini birsey sanip hemen tartışmaya calişmasaydın ben sadece ucuz sıvı soğutucular hakkinda bilgi verdim kendini beğenmişsin. İstediği doğrultuda bilgi verdim arkadaşa madem çok biliyorsun ileride yükseltme yapacaksan bunu yapmayacaksan bunu diye iki secenek paylaşsaydın
  14. Eyüphan.10

Frost commender daha iyi hocam
  15. Eyüphan.10

Sen boş konuşuyosun sana ileride işlemci yükselticem dememiş uygun modelleri onermeniz tercihimdir demiş ayrica frost commender 1500rpmde çalışıyor büyük parlaar vermediğin sürece çoğu sıvı soğutucudan sessiz ve daha performanslı illaha adama 2 kat para harcatıcaksınız
  16. Eyüphan.10

Sıvı soğutmaların genel pompa sesi fan sesinden bahsediyorum gidip 5bin liraya alıcağın sıvı soğutmayla 2 bin liraya lacağın sıvı soğutma bir değil kalitesi ve soğutması hiç bir değil arkadaşın kullandığı işlemci ryzen 9 vs değil boşa para harcamış olur 5k lik sıvı soğutma alırsa kullandığı...
  17. Eyüphan.10

Thermalright frost commender en iyi kule tipi soğutuculardan biri fanları noctuadan iyi olduğu iddia ediliyor 2k altinda en iyi kule tipi sogutucu bu fiyat bandindaki tum sıvı soğutmalardan kat kat sessiz ve daha performanslı kesinlikle bu modeli araştırmalısın 1722283185 Sıvı soğutmaların ne...
  18. Eyüphan.10

Çözüldü✓ Termal macun doğru sürülmüş mü?

sorun görmezler tabi paralarını aldılar bitti onlar için kafa böyle çalışıyor şikayet etmek lazım aslında
  19. Eyüphan.10

o zaman ben kryonaut yada hydronaut önerririm
  20. Eyüphan.10

heee evet o zaman bütçeye göre almalılar bütçe varsa kesinlikle extreme
Top Bottom