Arama sonuçları: *

1. F

3100 e OC yapmama yardım edermisiniz

slikonun ne olduğunu nasıl anlarım işlemcim 3600x
  2. F

Degerlerim nasil?

Aynen bende oyle dusunuyorum
  3. F

Degerlerim nasil?

Atiyorum... 1595241588 Kapattim da az once kahvaltiya giderken Ama ekran kartinin altinda az bosluk kaliyor...
  4. F

Degerlerim nasil?

Suan 200fps veriyor full ayarlarda yuzde 70 i kullaniliyo 68 civari gidiyor geliyor
  5. F

Degerlerim nasil?

Suan oyun ici cpu 75 65 arasi dolaniyor Ekran karti sabit 78 77 76 civari gidiyor
  6. F

Degerlerim nasil?

Dostlar suan da boyle Ama 1 gundur pc calisiyordu ve biraz dar alandaydi yerini degistirdim ve 5 dk kapattim su anda boyle 1595238491 Kasayla ilgili olmasi cok muhtemel kartin altinda neredeyse yer yok
  7. F

Degerlerim nasil?

Dark guardian a gecip mini yi iade etsem duzelir mi Bir de fan kontrolcu yok bunda kasanin fanlari da pek hizli donmuyor
  8. F

Degerlerim nasil?

Dark guardian mini
  9. F

Degerlerim nasil?

Onun la ilgili bir sey bulamadim hangi tarafta nasil diye
  10. F

Degerlerim nasil?

Sapphire nirtro plus SE var rx5700xt ama su switch var di acaba oc versiyona gecili olabilir mi
  11. F

Degerlerim nasil?

Fark etmez ki menu de zaten yine neredeyse hepsini kullaniyor
  12. F

Degerlerim nasil?

Nasil?
  13. F

Fan nereye takılmalı

Isiklandirma vs icin ise ve uyusuyorsa kontrolcu varsa bence ona tak 7 renk destegi sagliyor yoksa
  14. F

EL CAPİTAN HEDİYESİ WRAİTH PRİSM

Bende etiketliym bari @Abdullah Hacıgül
  15. F

Atom Bilişim Güvenilir mi ?

Adam cevabi vermis...
  16. F

T6 Ultra Buradan Alınır mı ?

Evet de o da dolandirmakla ilgili degil adam tekrar tekrar urunu sil ekle yapmamak icin oyle yapmis ki fiyat belirlemekde serbestler. Vu dolandiricilik degildir
  17. F

Zaten boyle toplu satis sitelerinin(n11,hepsiburada) Calisma prensibleri geregi pek bir sey yapamazlar. Calisma prensibleri: Hepsi burada senden parayi alir karsi taraf sana urunu yollar sen onaylayinca (eger urun sorunsuzsa onaylarsin degilse iade edersin) urun dedigin urunse ve saglamsa...
  18. F

Bu site dedigin site hepsiburada ve guvenilir .d
  19. F

Ucuz sıvı soğutma alınır mı?

Sivi sohutmada 240mm alti onermiyoruz 240mm kalitesiz ise onu da onermiyoruz onlar yerine iyi bir hava sogutmasi daha iyi oluyor.
  20. F

Ekran kartı kaç dereceye geldiginde endişelenmeliyiz?

Oyle pahali olur hocam
Top Bottom