Arama sonuçları: *

1. Faveouls

KASAMDAKİ PSU YETERMİ YARDIM

Güç olarak yeter fakat marka kötü. Alabilirseniz yine 600w bi psu bakabilirsiniz. Elektrik kesintilerinde ciddi problem oluşabilir.
  2. Faveouls

Öneri RYZEN 5 5600 İÇİN SIVI SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ

O islemci icin asla 4-5000TL sivi sogutucuya para verme. Ben de kullaniyorum su an 5600, Thermalright Peerless Assassin tarzi eski bi hava sogutucu ve Thermal grizzly kryonaut ile 62-63 derecelerde geziyo oyunlarda. Hic gidip de o islemci icin sivi sogutucuya para dokme.
  3. Faveouls

Yardım Ryzen 5 5600 için uygun fiyatlı kule tipi soğutucu ?

Bu akşamki İncehesap indirimlerini bekle belki güzel kule tipi soğutucu girer indirime.
  4. Faveouls

R5 5600 fan önerisi hakkında

Ben de R5 5600 aldım, bende 2 fanlı bi kule tipi soğutucu var fazlasıyla yetiyor. Direkt kule tipi soğutuculara bak. Min. 2 fanlı olması tavsiyemdir ramlerinde problem yaratmayacaksa.
  5. Faveouls

Termal Macun Resme Buhar Olmuş

Sunucu tarzı bir şey mi yapıyordunuz siz, işlemciyi sürekli olarak kullanıyorum demiştiniz.
  6. Faveouls

Sizin dediğiniz Zalman termal macunu hiç kullanmadım ama 2 yıldır falan tanıdığım kişilerin kafasına vura vura Thermal Grizzly aldırıyorum. Aman aman diş macunu Arctic MX 4'e bulaşmayın ya, cidden kötü bi termal macun. F/P falan olabilir ama 3000-5000TL'lik işlemcilere ya da daha yüksek fiyatlı...
  7. Faveouls

Sıvı metal uygulama tecrübeniz yoksa tavsiye etmem cidden, ben de ilk başta onu düşünüyordum fakat uygulamasını yapamayacağımı ve de etrafımda bunu yapacak birisi olmadığı için klasik termal macunu tavsiye ettim.
  8. Faveouls

Dediğim gibi Thermal Grizzly markasına bi bakın. 4gr Arctic MX 4'ü 128TL'ye satıyorlar, ben 1gr termal macuna 237TL veriyorum bir zahmet bu kalitede olsun mx4. 1gr mx4 32TL'ye geliyor 2023 yılında dolar 23 civarında iken, kötü yani tavsiye etmem.
  9. Faveouls

Hocam vallahi ben Teknobiyotiğe de güvenmiyorum, gidip Thermal Grizzly Kryonaut alıyorum Türkiye distribütöründen 6 ay keyfime bakıyorum. Arctic MX 4'ün suyu çıktı iyice. O kadar çok çakmasını yapıyorlarki distribütörüne bile güvenmiyorum. Benim önerim Thermal Grizzly, git 200-250TL(1gr) ver...
  10. Faveouls

Yarı fiyatına termal macun

Tamam sen al biz almayacağız senin indirimli termal macununu. Bari modelini söyle bi şeyini söyle ona göre cevap verelim.
  11. Faveouls

THERMAL GRIZZLY Kryonaut Türkiye Yetkili Satıcısı Kim?

30 lira fark ediyormuş, neyse çok önemli değil. Hepsiburada da hepsijet var daha erken gelecek o yüzden benim için daha iyi.
  12. Faveouls

Teşekkürler, hepsiburada nanopazar'da yetkili satıcısı imiş oradan sipariş verdim.
  13. Faveouls

Kryonaut modelini kullanıyordum 6 ay oldu ve tekrar satın almak istiyorum, sıcaklık problemleri yaşıyorum. Ben bu marka ve modelinin orijinalini nereden bulabilirim. Hangi satıcı bu ürünün distribütörü?
  14. Faveouls

Thermal Grizzly Seçimi

Arkadaşlar Thermal Grizzly alıacağım. Zaten bu termal macunun kullanıyordum fakat artık 6 ay'ı geçti ve değiştireceğim. Thermal Grizzly'i her satıcı orijinalini satmıyordu. Amazonda bu satıcıyı buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Ben ilk başta deniport üzerinden almıştım. Doğru satıcı olduğunu...
  15. Faveouls

Ryzen 3 3100 İçin 100 TL Bütçe İle Sessiz Ve Işıklı Mışıklı Soğutucu Önerisi

O fiyata orijinal stok soğutusu bile bulmak zor. 120 TL'dan başlıyor sıfır stok soğutucuları, neyin ışıklı mışıklı ve sessiz soğutucusunu önerelim. İmkansız bu bütçeye maalsef. Olanlar ise stok soğutucudan daha beter haberiniz olsun. Alıcaksanız sıfır bir stok soğutucu alıp idare edin derim para...
  16. Faveouls

Yardım T6 Ultra üstü kırık geldi!

Ben de aynı ürünü kullanıyorum, onlar kırık değil. Kırık gibi olan 3 bakır boru birleşimi, geri kalan 3'ü diğer bakır boruların birleşimi. Ayırmak için öyle yapılmış o ama neden öyle yapılmış bilmiyorum.
  17. Faveouls

Ryzen 5 3600 Sıcaklık Değerlerim Hakkında Destek

68 max. derece işlemci kullanan oyunlarda.
  18. Faveouls

Ryzen 5 3600 Sıcaklık Değerlerim Hakkında Destek

Youtube, Twitch vs. gibi sitelerde 8000-12000 bitrate videolarda işlemcim 60 derece oluyor. Bu bitrate ise 1080p 30-60FPS videolara denk oluyor. Sizce bu normal mi? İşlemcimin fanı stok fan, termal macunum ise Thermal Grizzly Kryonaut. 2-3 ay oldu termal macunu alalı ve ilk sürdüğümde de bu...
  19. Faveouls

350 TL'ye Hangi İşlemci Soğutucuyu Almalıyım?

CoolerMaster tabii ki.
Top Bottom