Arama sonuçları: *

1. Foxt

Çözüldü✓ Galiba sıvı soğutmam çalışmıyor

hocam radyatör'ü suyla yıkamak pek mantık işi değil, keşke forumda bilen birine sorsaydınız...
  2. Foxt

RGB Egzoz Fan Önerisi

Hocam işlemci fanının takılı olduğu bölgenin fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem?
  3. Foxt

RGB Egzoz Fan Önerisi

Hocam kasanızın yapısı zaten mesh neden gerek duydunuz ki? 1614258576 Ayrıca hocam kasanın arka tarafında 4 pin ufak girişler olması gerekli fan takabilmek icin. yada anakart üzerindeki SYS_Fan bölümü boşsa ona takın. 1614258596 Kasanın önündeki fanlar dışında fanınız yoksa SYS girişi boştur.
  4. Foxt

Kasaya ek fan nasıl takılır?

eywallah keke sende :D
  5. Foxt

bahsettiğinizi aldım hocam kötü gözükmesinden iyidir :D
  6. Foxt

kargo ücretsiz geliyor hocam.
  7. Foxt

40 lira hocam arada 30 lira fark var.
  8. Foxt

Dostlar kasam 5T-10 ek 2 adet fan takmak istiyorum aşağıdaki çoklayıcı ıle taksam sorun olur mu ?
  9. Foxt

Tek Fan vs 2 Fan Sıvı soğutma

hocam 200-300 lira gibi bir bütçe ile ne alabilirim yardımcı olur musunuz acaba. şimdiden teşekkürler 1613508182 kasa imzada yazıldığı gibi
  10. Foxt

hocam üstüne 100 lira daha eklesem çift fanlı sıvı soğutma alabiliyorum aşırı pahalı oluyor.
  11. Foxt

Teşekkürler hocam :)
  12. Foxt

Dostlar biliyorsunuz fiyatlar aşırı yüksek bir sıvı soğutma almak var aklımda ama kararsızım acaba tek fanlı sıvı soğutma alsam işlemcinin kendi fanıyla arada ne kadar fark olur? (işlemcim İ5 10400F
  13. Foxt

Ön tarafa sıvı soğutma takmak (resimli)

Hocam Abdullah Reis yapmıştı diye hatırlıyorum benzerini fanları çıkarıp radyatörün diğer tarafına montajlayabilirsiniz bilen arkadaşlar daha net bir cevap verebilir.
Top Bottom