Arama sonuçları: *

1. Furkan Yurtlu

Arctic freezer 34 da ek fan nerden alabilirim ?

arkadaşlar 460 tl ye tek fanlı halini söyletip bi fan daha alıp daha ucuza getirmeyi düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz aynı fanı nerden alabilirim ?
  2. Furkan Yurtlu

Yardım RYZEN 5 3600'Ü SOGUTMAM GEREK.

arctic freezer 34 duo olabilir mis gibi :D
  3. Furkan Yurtlu

Snowman t6 ultra aldım. 70° den 48° düştü

inşallah ya ama oc falan bilmiyom işlemci elimde kalırsa eyvah eyvah
  4. Furkan Yurtlu

yok ya dandik bi kule sogutma tek fanlı fanı da iş görmüyor pek
  5. Furkan Yurtlu

ben ilk aldıgım gibi duruyor kanka max 72 dereceyi görüyor o da sorun teşkül etmiyor
  6. Furkan Yurtlu

voltaj değerleriyle oynadın mı yoksa ilk aldıgın gibi mi duruyor işlemci ona göre bende alırım ya
  7. Furkan Yurtlu

Kasam göre işlemci sıvı soğutma

o işlemcide sıvı sogutmaya gerek yok yani bende RYZEN 5 3600 var 200 tl lik kule soğutmayla %100 yük altında max 74 derece oluyor sen düşün yani
  8. Furkan Yurtlu

Gaming gecesinden şunu alsam nasıl

MSI Core Frozr L Gaming CPU Soğutucu Arkadaşlar bende windale 4 ac401 var bu bile benim işlemcim 3600 onu max 64 derecede tutuyor bunu alsam kaç derece de olur tahmini bu daha mı iyi
  9. Furkan Yurtlu

AMD RYZEN5 3600 ISINMA SORUNU

stoksa normal ısınması zaten farklı sogutucu al kule tipi falan
  10. Furkan Yurtlu

AMD RYZEN5 3600 ISINMA SORUNU

cpu sogutucusu stok olan mı yoksa farklı mı ?
  11. Furkan Yurtlu

Kasanızda kaç tane fan var ?

1 egzoz 1 önde olmak üzere 14 lük 2 tane fan var
  12. Furkan Yurtlu

Islemci ryzen 5 3600 ve alev aliyor sogutucu onerir misiniz

https://www.hepsiburada.com/arctic-freezer-34-esports-duo-kirmizi-cpu-sogutucu-pm-HB00000LJQZ6 stokta kalmadı gelince veya baska siteden bulursan al
  13. Furkan Yurtlu

Degerlerim nasil?

baya baya kotu bence fps zaten ana menudesin diye fazla sıcaklıklar allah katında 87 derece nedir ya ustune 2 yumurta kır ye :D :D :D
  14. Furkan Yurtlu

İşlemcinin sıcaklığını düşürmek için kasaya fan takmalı mıyım ?

Bunu üstadlara bırakıyorum darboğaz işini onlar yazarlar benim görüşümce 1080 p de yapmaz
  15. Furkan Yurtlu

İşlemcinin sıcaklığını düşürmek için kasaya fan takmalı mıyım ?

Şahsen ben 1. Nesil 1200 ün çok ısıncagına inanmıyorum stok fan yeterli olur bence
  16. Furkan Yurtlu

Kırmızı Siyah Soğutucu Arıyorum

başka sitelerden bakın
  17. Furkan Yurtlu

Kırmızı Siyah Soğutucu Arıyorum

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/arctic-freezer-34-esports-intel-amd-kirmizi-islemci-sogutucu-P431058632?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjw6ar4BRDnARIsAITGzlAndVJt825CUDsyWv8-PcP5oN_TlscidcW2D1yJ-lGt-Fv5TlNM00UaApuYEALw_wcB buyur hocam
  18. Furkan Yurtlu

bu kabloyu ne için kullanmam lazım

yanlış bilmiyorsam anakarta takılıyor bi ucu diğer ucuda eğer anakartta yeteri bağlantı kablosu yoksa bu cogaltmaya yarıyor max 2 fanlık yer varsa bu 3-4 yapıyor
  19. Furkan Yurtlu

Yardım Sıcaklık değerlerim normalmi ?

Gpu fan hızlarını biraz daha hızlı yaparsanız sorun kalkar zira ben msı gaming x 1080ti kullanıyorum max bugune kadar 67 dereceyi gördü cod da falan ama ben bazen elime elleyince sıcak buluyorum fanı yüzde 85 e ayarlıyorum tak 45 dereceye düşüyo sonra bırakıyorum 1-2 saat sonra tekrar 67 derece...
Top Bottom