Arama sonuçları: *

1. Giray Kaya

Kasa fanımın yapragi kirildi

ekran kartı taa nerde oraya elimi sokmam zaten birde allah korusun
  2. Giray Kaya

zevkine fantazisi vardır herkesin
  3. Giray Kaya

he genellikle akşam aktif olup insanlara yardımcı olmayı ve @crazyreign namı değer kıreyzi engini geçmek amacım
  4. Giray Kaya

memet abi valla gece kör ile yazıyorum kalvye ışıksız msesla büyük ihitaml bu cümlede bile yazım hatası vardır ama bundan sonra yazığımı okumadan atmayacağım XD
  5. Giray Kaya

perforams modundaıd elime çarpınca allahıma kavuştum efsane bi ses çıktı 1602243914 bkaıcaz akşaam kadar akşam güncelllerim
  6. Giray Kaya

japonla yap8ıştırdı kullanıyom şuan
  7. Giray Kaya

@RevDeisDou fan egzoz oldugu icin sallaniyo olabilir yine yapistiricam sikinti cikmazsa kullanirim ama cikarsa yeni fan alip takaim bunuda uste takarim cok salanmazsa 1602195541 Sen le ben ayni anda ayni seyleri yazmisiz😉 1602196342 Bu isin muhendisisin anlarsin bi adam asus rog serisinin...
  8. Giray Kaya

Dusundum tek sayi oldugu icin karsisinda yaprak yok
  9. Giray Kaya

Bali diye yapistirici varmis hem yapistiriyimus hende ucuruyomus shsbshzhus neyse onu kullanicam
  10. Giray Kaya

Sallaniyor
  11. Giray Kaya

Led dosedim kasaya ledleri duzgun yaptim mi diye elimle kabloya dokuncamtim isinmismi diye neyse parmagim cat diye yapraga deydi kirildi yaprak balans i bozuldu kasa sallaniyo kule tipi islemci sogutucum sallaniyo teknik servis donus yapmayacak youtubeden video izledim ama yapistiriyo oluyo...
  12. Giray Kaya

Laptopun altındaki fan kısmı çok tozlanıyor

cihazı kendin açma sakın garanti dışı olur ayrıca bizim burdaki casper servisine getirirsen ücretsiz yaparlar diye düşünüyorum 1601380527 açamazsın zaten cihazı 1601380570 bu arada arkadaşın kalvyesi ekranı ne kadar silerse silsin hep tozlanıyor
  13. Giray Kaya

snowman m200 vs intel stock fan

stock kullanıcaksan internette gezip arkada knight oynayabilirisn bence sadece yani diğer işlmeleride yaparsın ama :D
  14. Giray Kaya

ryzen masterden yaptığım ocu test ettim iyi nasıl biosa geçiririm

kralsın senin ben elini öpim
  15. Giray Kaya

30 yeirne 32 vermem gerekmiyomu o zaman
  16. Giray Kaya

abi valla dalga geçme anlamdığıdan soruyorum 1600902255 senin deiklerini sadec senin dediklerini yapıp çıksam hiçbir sıkıntı çıkmaz demi 1600902263 ofset falan anlamıyorum
  17. Giray Kaya

haır yani benim ryzen masterde bulduğum voltaj nedir o vcore azığımız değerle aynı değil
  18. Giray Kaya

b450m s2h 4,2ghz 1,13125vol 1600901950 .
Top Bottom