Arama sonuçları: *

1. G

Kasa Fanlarını Kablo Sıkıntısı

hocam aynı olay başıma geldi 1 ay önce fanların kablolarını seninki gibi birbirine bağladım fanlar çalışmıyordu kablo anlık ısınıyordu dikkat et kafaya göre bağlama yapma bilmiyorsan bilgisayarcıya götür benim bir tane fan kablosunun birisi kısa devre olmuş hatta kablo o kadar ısınmış ki erimiş...
  2. G

Yardım thermalright-tl-c12c-s-argb alınır mı

Hocam bu markanın soğutmalarını öneriyorlar güzeldir heralde
  3. G

Yardım Ryzen 5 7500 F İçin kule tipi soğutma önerisi

Hocam tamamen sizin sayenizde ya
  4. G

vallahi kule tipi soğutma almaktan kurtardın beni hocam
  5. G

Hocam Fanın yönünü dediğiniz gibi yaptım sıcaklık değerleri 80 85 den 70 e kadar düştü en fazla 76 dereceyi gördü sıcaklık bilginiz için çok teşekkür ederim vallahi 1721921077 Hocam normal değerlere geldi heralde şuan
  6. G

thermalright phantom spirit 120 se rampage platino kasaya uyarmı

Hocam hangi soğutucu var kule tipi mi stok fan felan mi
  7. G

thermalright phantom spirit 120 se rampage platino kasaya uyarmı

Hocam aynı işlemci bende de var kule tipi soğutma ile kullanıyorum valorantta 85 dereceyi görüyor fazla ısınan bir işlemci bende bu kule tipinden almayı düşünüyorum ya memunun kalırsan yazarsan çok iyi olur
  8. G

Hocam daha yapmadım ya kimisi doğru yönde takmışsın böyle kalsın diyor kimisi de senin gibi yönünü değiştir diyor
  9. G

Hocam bu öndeki fanların takılışı doğru mu peki 1721764381 Öndeki fanlar da böyle
  10. G

Hocam kule tipi soğutucuyu ters mi çevirecem ben şimdi bu şekilde fan rame doğru mu bakacak 1721763851 Hocam bu yüzden mi ısınıyor o zaman
  11. G

Kral soğutucunun fanı zaten üstünde takılı geldi bana
  12. G

Hocam ben bu kule tipini alırım da almasına çok fena yer kaplayacak kasada bide kasa dar benim fotoğrafını çekip atayım istersen ramlere felan çarpma durumu olmaz demi bide kasama ve anakartıma uyumlu olur mu MSI 620 M-E PRO anakart var DDR 5
  13. G

Kral bende senin kule tipinden alayım o zaman ya diğer ayda maaş bir yatsın inşallah
  14. G

Hocam bu kule tipi soğutmayı alacağım da aldım diyelim işlemci sıcaklık değeri yine aynı şekil olursa ne yapmam gerek peki
  15. G

İşlemcinin sorunlu olmasını nereden anlayabilirim ki hocam 1721754314 Hocam bu thermalright çok mu iyi ya 100 kişi önerdi neredeyse :D
  16. G

Kule tipi soğutmayı değişmem gerek demi hocam
  17. G

yok hocam onu sormadım benim kullandığım Strong M4 12X pro kule tipi soğutma mı yetersiz kalıyor
  18. G

kule tipi mi yetersiz kalıyor hocam sizce
  19. G

Arkadaşlar Merhablar Ryzen 5 7500 F aldım kullanalı daha 4 veya 5. gün işlemci valorantta 85 dereceyi görüyor Kasanın yanına elimi koyduğum zaman ciddi anlamda el yakacak sıcaklık oluyor. Şuan bir tane kule tipi soğutma ile kullanıyorum zaten ama kule tipi soğutma yetersiz diyenler var değer...
Top Bottom