Arama sonuçları: *

1. Grant Imahara

Anakart VRM Heatsink Modu

şunu fark ettim. R5 1600 AF den r5 5600'e geçtikten(bios güncelleyip) sonra pc de nadir olarak 3 saniyelik laglar oluyordu. Resmen pc laglanıyordu oyun laglanması gibi ama oyunda falan değil direkt masaüstünde falan bile oluyordu. Bu heatsinkleri taktıktan sonra bunu bir daha yaşamadım. ben...
  2. Grant Imahara

3. Grant Imahara

PC özellikleri biostar b450mh + r5 5600. Tower tipi cpu'ya geçtim 1 sene önce, tower'a geçince vrm ler daha çok ısınıyor diyorlar, o sebepten vrmlere heatsink yapıştırdım. heatsinkler temu'dan. VRM sıcaklıklarını göstermiyor bu anakart o yüzden karşılaştıramadım ama faydası oluyordur diye...
  4. Grant Imahara

macunu kalın mı sürmüşüm

80 derece yükte derken stres testindeyse iyi aslında
  5. Grant Imahara

Ag400/ak400/ ID cooling se214xt

evet hocam bios ayar çekince düzeldi.
  6. Grant Imahara

fare desteği varda çok bir faydası yok her şeyi klavyeye göre ayarlamışlar. en büyük sıkıntı fan kontrolde mesela millet grafik çizer bunda 2005den kalma fan control var. overclock unvervolt allaha emanet yapıyorsun. undervolt için 3 seçenek var, voltajı 3 kademe indirebiliyorsun. ama kaç...
  7. Grant Imahara

ben dün 5600 e deepcool ag400 taktım. xt214den performans olarak daha iyi diyordu bir video o yüzden bunu seçtim birde 990 tl idi. xt214 1100 liraydı. r5 5600 boşta 36-45 derece arası. oyunda max 60 gördüm. çok ağır oyun oynamadım gerçi. fortnite 56 derece falan. lol 50 derece. stok fandan daha...
  8. Grant Imahara

Öneri WD-40 ile fan yağlanır mı yağlanmaz mı?

fanın içinde dönen bobin kupkuru değildir onun üstünde yapışmış yağ vardır.
  9. Grant Imahara

Öneri WD-40 ile fan yağlanır mı yağlanmaz mı?

Yağlanmaz. wd40 yağlama özelliği var ama geçiçi, fanın içindeki kaliteli yağın yapısını bozar. Ve yağlama özelliğini bir süre sonra kaybediyor pas temizlemek içinvs kullanması en iyisi. dikiş makinesi yağı wd40dan 10 kat daha iyi yağlar
  10. Grant Imahara

Çözüldü✓ Amd Wraith Prism Gürültü Sorunu

hocam neden öyle dedin o arkadaşın paylaştığı fan kötü mü? 12cm fan 4 boru var iyi gibi geldi bana almayı düşünüyordum o fiyata daha iyisi yok gibi.
  11. Grant Imahara

TERMAL MACUN ÖNERİ (ARCTIC MX-4)

mx-4 al ama sağlam bir yerden al n11 deki satıcılar sahte mx4 satabiliyor..
  12. Grant Imahara

Sizce bu radyötör montaj şekli mantıklı mı

evet hocam yanlış olmuş gibi. radyatörün iki tarafındada fan var ikiside radyatöre üflüyor içeri hava üfleyen sadece psu nun üstündeki fan var o da artık ne kadar üfleyebilirse.
  13. Grant Imahara

T6 Ultrayı siyaha boyamak?

ısıya dayanıklı boya olmasına gerek yok bence. max göreceği sıcaklık 80 derece. linki atılan ısıya dayanıklı sprey boya 690 derece diyor. çok abartı.
  14. Grant Imahara

Wraith Stealth Fan Upgrade Mümkün mü?

Anakartımın VRM lerinde soğutucu blok yok. Kule tipi almak istemiyorum o yüzden. Birde bunun fanlarıda gürültülü diye biliyorum.
  15. Grant Imahara

Wraith Stealth Fan Upgrade Mümkün mü?

Arkadaşlar bende 1600af yi soğutan bir wraith stealth var. Sıcaklıklardan memnunum fakat fan çok ses. O üstteki amd logolu fanı söküp başka bir fan takmak mümkün olur mu fikirlerinizi bekliyorum. Alimunyum blok kalacak sadece üstündeki fan değiştirilecek.
  16. Grant Imahara

Wraith Stealth'tan gelen cızırtı sesi [v2)

normal bir ses bütün wraith stealthlarda var o ses. benim kasada 4 tane kasa fanı 2 ekran kartında 1 tane psu da fan hepsinin arasında en çok wraith stealth ses çıkartıyor. o cızırttı sesi de geliyor.
  17. Grant Imahara

Kaliteli Termal Macun Önerisi

8.5 x 2 = 17 ama sen bilirsin kanka.
  18. Grant Imahara

komiksin :D kaynak ne kaynak? ısı değerlerini göster. yukarda da nın videosu var onun gibi bir kaynak.
  19. Grant Imahara

kaynak?
  20. Grant Imahara

2 kat daha iyi mi fiyatı 2 kat fazla.
Geri