Arama sonuçları: *

1. GratosHetfield

B450M-K II ve Spec Delta RGB soğutucu takma?

başka fikri olan var mı ?
  2. GratosHetfield

hocam fan kontrolcümde kasa fanlarının ledleri takılı, başka yer de yok. benim demek istediğim, bir şekilde taktıktan sonra bu fanlar ile kasa fanlarının renkleri uyumlu çalışır mı yani senkron ?
  3. GratosHetfield

merhabalar, bu konu hakkında bir sorum olacaktı. ID-COOLING SE-224-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat yukarıda atmış olduğum kule tipi soğutucuyu almak istiyorum. anakartım başlıktaki anakart ile aynı, b450mk-ii. kasam ise corsair spec delta rgb. kasa içerisinde kasanın fanlarının rgb...
  4. GratosHetfield

1000 TL'ye kadar soğutucu önerisi ve PSU uyumluluğu

anladım hocam çok teşekkür ederim. 1660413246 hocam daha ucuz fiyata olan tek fanlılar ile bu çift fanlılar arasında çok fark olur mu performans olarak ?
  5. GratosHetfield

hocam demek istediğinizi tam anlamadım, 220 tdp değeri olan soğutucuyu mu, yoksa işlemciyi mi soğutabilir ?
  6. GratosHetfield

Arkadaşlar selam. Yeni bir sistem aldım. Özellikleri ise şöyle: Asus Dual rx6600xt ryzen 5 5500 Asus prime b450m-k II xpg 2x8 16 GB ram WD blue 500 GB SSD Corsair Carbide spec delta 550w PSU-Kasa bu kasadan üzerine 1000 TL civarı bir param kaldı. Bu paraya da soğutucu almak istiyorum çünkü...
  7. GratosHetfield

Yardım Lenovo güç tasarrufunda fan çalıştırması

lenovo thinkbook 15 gen 2 kullanıyorum. kendisi çok sessiz çalışıyor. fakat arada güç tasarrufu modundayken fanı hafif sesli şekilde 10 15 saniye çalıştırıp durduruyor. bunu böyle aralıklarla yapıyor. arkada yük varken genelde oluyor misal spotify açıkken. bu bir sorun teşkil ediyor mu yoksa...
Top Bottom