Arama sonuçları: *

1. Gugar61

Bilgisayara extra fan takmak

Fan 220V ile çalışıyor. işlemci üzerine bağlayamazsın. Bağlasan dahi ekstradan bildiğin üçlü priz gibi elektrik hattı çekmen gerekir. Gereksiz. 400-500 neyse verip soğutucu almak çok daha mantıklı. Ayrıca bu çalışırken kaynak makinesi gibi ses çıkarır be.
  2. Gugar61

İŞLEMCİM ISINMIYOR PROBLEM OLUR MU?

CM ML240L V2 Sıvı soğutma ile oyunda 50 dereceyi geçmediğimi nasıl insanlara gösterebilirim adlı konu.
  3. Gugar61

T6 Ultra İşlevini Bitirmiş Olabilirmi?

Belki de işlemci soğutucusunun oturduğunu zannediyorsundur. Ama oturmuyordur. Sen bi farklı soğutucu ile kontrol sağla. İşlemci yanmış olduğu için sıcak çalıştığına dair bir emare görmedim.
  4. Gugar61

T6 Ultra İşlevini Bitirmiş Olabilirmi?

Termal macunun problemli olabilir mi ? Veya soğutucu tam oturmuyor oluyor mu ?
  5. Gugar61

Yardım i5-11400F Sıvı Soğutma Önerisi

Sıcı soğutucunun çokta gerekli olduğu bir işlemci değil. Dark x129 kule tipi bakabilirsiniz
  6. Gugar61

Gameforce Cooper 2 soğutucu nasıl

kullanmadım bilmiyorum ama 2x90mm fan yazıyor. İstersen snowmanlere bakabilirsin. O ürünlerde kullanıcı yorumu baya bi var. Ve kullananlar genellikle hep olumlu yorumlar yapmışlar
  7. Gugar61

Ryzen 5 5600X için soğutucu önemli

Dark x126 öneririrm...
  8. Gugar61

Bu soğutma neden bu kadar ucuz

Bunu bilmiyorum desteklemiyorsa takılmaz evet. Ama çift fanlı olanları var destekliyor biliyorum
  9. Gugar61

Bu soğutma neden bu kadar ucuz

Hayır stok fanından daha iyi emin olabilrisin Snowman menşei Çin :d ondan ucuz. Çift fanlıları var onları tercih et
  10. Gugar61

matx anakart soğutucu sıkıntısı

Konu yüklenene kadar internetim can çekişti. Napiyim :rolleyes::rolleyes:
  11. Gugar61

matx anakart soğutucu sıkıntısı

Ne konu açsam da sistemimi paylaşsam konusu. Hep birlikte gördük. Tşkrlr
  12. Gugar61

Msi afterburner değerleri

Msi after burnerı kaldırıp tekrardan yüklersen bi. Normalde değişiyordur. Amd yazılımı üzerinden Performans sekmesinden görebilirsin değiştiğini
  13. Gugar61

Msi afterburner değerleri

o anlık çekirdek hızı ve vram hızını göstermektedir o soldaki göstergeler. Yaptığınız işlemlere göre değişir.
  14. Gugar61

Overclock yaptım ekran kartımın ısısı ne kadar olmalı?

Evet edebilirsin. Ama sıcaklıkların daha yukarıya çıkmasınlar :)
  15. Gugar61

Overclock yaptım ekran kartımın ısısı ne kadar olmalı?

85 derecenin üstüne çıkmadığı sürece problem yok bence. ideal sıcaklık 75-80 derece arası olmalıdır diye düşünüyorum.
  16. Gugar61

MSİ Afterburner Fan Ayarı

Sil sil bende overclokcu amd yazılımından yaptım
  17. Gugar61

Ok işareti var. Mavi yuvarlak içine aldım
  18. Gugar61

After burnerı set default yapıp program ekle kaldırdan kaldıracaksınız bu kadar :D
  19. Gugar61

Asus Tuf B450 anakart Fan Bağlama

Şimdi benim kullandığım sistemde fan kontrolcümden çıkan aşağıdaki görsellerdeki gibi 3 pinli bir kablo vardı ve ben anakarta bağladığım gibi sync özelliğini kullanmaya başladım. Senin fan kontrolcünde MB Synic yazan yerden bir kablonun çıkması ve o kabloyu aşağıdaki gibi soketlerden birine...
Top Bottom