Arama sonuçları: *

1. Hayboylenickin

Yardım Sıcaklık değerlerim çok yüksek sistem zarar görür mü? Ne yapmalıyım?

MSI Afterburnerı kastetmiştim benim hatam. 1700474263 Stok soğutucu ile evet çok iyi sıcaklıklar almıyor, lakin yine de bu kadar ısınmıyor olması lazım.
  2. Hayboylenickin

MSI ayarlarını sıfırlayıp baştan yapmayı deneyin bir de. Dediğiniz gibi reset atma sebebi sıcaklıklar muhtemelen. Değişim yaptıktan sonra eğer yapabilirseniz uzay montaj şeklinde test yapabilir misiniz? En azından problem kasada mı değil mi ona da emin olursunuz.
  3. Hayboylenickin

İlk değişim yaptığınızda da sıcaklıklar böyle miydi? Ya da daha öncesinde? Macunu çok ya da az sürmüş olabilir misiniz? İşlemci fanını düzgün oturttuğunuza emin misiniz ya da fanların konumları doğru mu? Çok basit sorular soruyorum kusura bakmayın :D Bir de ayriyeten bir sorum olacak, gpu 2 ayrı...
  4. Hayboylenickin

1. Soru= Evet daha az olmasını bekleriz en azından Gpu kanadında çok daha az olması lazım. 2. Soru= Termal macun bakımı yapmak, hava sirkülasyonu kötüyse kasanın içinin hava almasını sağlamak, undervolt uygulamak muhtemelen sıcaklıkları düşürecektir. 3. Soru= Evet drop yeme sebebiniz...
Top Bottom