Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Lian Li Uni Fan gibi Daha Uygun Fiyatlı Kasa Fanı Önerileri

https://www.amazon.com.tr/AsiaHorse-Bilgisayar-boncuklu-Infinity-Motherboard/dp/B0CPY2BQJ5/ref=sr_1_1_sspa?adgrpid=120012748037&dib=eyJ2IjoiMSJ9.-dYM2j3XUNtDd-JyTMFEbcsdTKgFsuISoUL1VxXBGZT-nwJFW-X-3csc1TeOq37rnWa9AI0V8UpPMGqrQK3OGpe5ib_z013_cxgpz4XYLk8gKA0Yoatv-z2rWmXLajigG1foMaQXPHhuKiSNdZLYtaJ3...
  2. HuseyinBy01

Çözüldü✓ BU SIVI SOĞUTUCU ALINIR MI?

Resim temsili sadece sıvı soğutma satmıyorlar sadece fan satıyorlar.
  3. HuseyinBy01

uyumlu mu veya hangisini önerirsiniz

Arctic uyumlu kutudan bir çok işlemci için soket tipi çıkıyor işini rahat görür.
  4. HuseyinBy01

uyumlu mu veya hangisini önerirsiniz

Kasan max 360mm destekliyor 420 uyumsuz arctic freezer çok iyi soğutucu yıllar boyu yeni işlemciye geçsen bile seni rahat götürecek bir soğutucu bence alabilirsin.
  5. HuseyinBy01

r5 5600 sogutucu önerisi

Thermalright 4-5 derece daha iyi soğutur.
  6. HuseyinBy01

Yardım Lian li Strimer aldım iyi mi ettim

Hayırlı olsun. Bazen bunun gibi güzel görüntü oluşturacak şeylerede para vermek lazım.
  7. HuseyinBy01

Bu kasa ve bu anakart için 360mm soğutucu önerisi istiyorum

Bitfenix cube 360mm öneririm biraz daha farklı bir soğutma sistemi kullanıyor performansı bilindik markalara göre daha iyidir ve fiyatıda gayet uygundur.
  8. HuseyinBy01

Yardım Sıvı soğutma önerisi

Mag V2 biraz daha performanslı
  9. HuseyinBy01

Yardım Sıvı soğutma önerisi

240mm gayet yeterli olur eğer uyguna geliyorsa cooler master masterliquid 2 güzel olur.
  10. HuseyinBy01

F/P işlemci soğutucu tavsiyesi

Bütçemi arttirabilirim peki ya soğutma performansı nasıl adana gibi sıcak bir memlekette oturuyorum.
  11. HuseyinBy01

F/P işlemci soğutucu tavsiyesi

Am4 uyumlu bir işlemci sogutucusu almayı düşünüyorum elimde r5 5600 bu islemciye uygun soğutucu tavsiye verirseniz memnun olurum.
  12. HuseyinBy01

Custom sıvı soğutma parçaları nerden alabilirim

Başlıktada sorduğum gibi Türkiye'de custom sıvı soğutma parçalarını satan yetkili bir firma veya websitesi varmı veya bu konuda bir bilgisi olan varmı
  13. HuseyinBy01

7500f için soğutma önerisi ilerde işlemciyi yükselteceğim

Cooler master öneririm yük altında maks 70 dereceleri görür.
Top Bottom