Arama sonuçları: *

1. Huseyinatik

AMD R5 7500F soğutucuyla sıcaklık değeri

Testi başlatalı 38 saniye olmuş. En az bi 10 15 dakika yapın ki sıcaklıkların değeri o zaman belli olsun.
  2. Huseyinatik

Çözüldü✓ yeni pc aldım cpu sıcaklığı normal mi gözüküyor

Önerim pcyi açmamanız. Çok sıcak bir de sanki Stok fan yerine oturmamış gibi duruyor.
  3. Huseyinatik

Çözüldü✓ İşlemcimi Soğutmak istiyorum.

Normalde şahsi fikrim 95 ler tehlikeli. Bunun için iyi bir soğutucu ve termal macun *soğutucu kadar termal macunda önemli* almak lazım düşük sıcaklıklar için. Alana kadar da neler yapılabilir mesela render yapmıyorsanız veya işlemciyi çok çok fazla kullanan oyunlar oynamıyorsanız BIOS...
  4. Huseyinatik

Yani bütçeniz varsa iyi bir soğutucu alın. Bütçeniz şimdilik yoksa ve alana kadar daha serin çalışmasını istiyorsanız birkaç yöntem var. Ama hemen alacaksanız anlatmama gerek yok.
  5. Huseyinatik

Stok fanı mı var üzerinde
  6. Huseyinatik

İşlemcin ne? kaç derecede?
  7. Huseyinatik

Çözüldü✓ R5 5600 termal macun önerisi

arctic mx4 var bende çok çok memnunum
  8. Huseyinatik

Ekran kartının altına fan takacağım fakat sorun var (foto var)

Ekran kartının fanı dışarıya hava üflüyor bu takacağınız da içeriye üflerse hiçbir işe yaramaz dışarıya üflemesi gerek bence
  9. Huseyinatik

Soğutması nasıl beyler laptopun

Mevcut donanımların yük aldındaki sıcaklık değerlerini bilmesem de genel olarak attığınız fotoda ısınan hiçbir şey yok
  10. Huseyinatik

Egzoz fan gerekli mi ?

Rica ederiz
  11. Huseyinatik

Egzoz fan gerekli mi ?

Öndeki 3 fan içeriye soğuk hava alıyor ama bu soğuk hava içerideki sıcaklığı dışarıya atamıyor. Egzoz fanı da bunu için gerekli. Kesinlikle takılmalı bence
  12. Huseyinatik

Kasayı araba kontağı ile çalıştırmak

Var mı arkadaşlar yapmaya niyetlenen veya yeni bir şeyler öğrenen bu konuda :D Yapasım çok var benim de
  13. Huseyinatik

Aynen kalıcı olan kullanılırsa belkide bilgisayar sürekli kendini yeniden başlatır
  14. Huseyinatik

Mesela bu sağa çevrildimmi kendini sola atmıyor mu sağda mı kalmaya devam ediyor?
  15. Huseyinatik

https://www.n11.com/urun/marsli-1214-kontak-anahtari-universal-4-fisli-8997130?magaza=adamoto&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwguGYBhDRARIsAHgRm4-YtG4lCGf_2y9yJCB0Ha65Uy3p1Wx1pMfyP_0Ad-eN0KHwK_HW1VMaAvxXEALw_wcB bu dediğiniz gibidir herhalde pcyi açareken anahtarı sağa çevirdiğimizde sağda kalmayıp...
  16. Huseyinatik

Aga inan ki bende dün seninle aynı şeyi düşündüm çok şaşırdım şuan. Bir şeyler bulursan yaz lütfen kanka buraya
Geri