Arama sonuçları: *

1. H

Sıvı soğutucu Pompa soğutmuyor fanlar çalışıyor

Hocam sizin maksimum 80 oluyor dediğiniz stress testi mi oyun mu benim 70 dahi olmadı
  2. H

Aslında Asus optimal vs açtığımda kendi sınırlamıştı 3200 e o zaman 55 i geçmiyordu ben soğutucudan şüphelendim bozul mu diye ama sanırım işlemci tam performans olduğunda sıvı soğutma yine de yetişemiyor 360 mm ile 50 derece alıyorlar YouTube da 5700x3d oyun testlerinde sanırım normal ya...
  3. H

Hocam oyunları daima ultra da oynuyorum sıcaklık değerlerine normal yazmışlar chatgp de normal dedi şuan başka oyunlarda denedim hep a+++ oyunlar hikayelilerde 50-60 online cs2 pubg ultrada da maksimumum 67 gördüm yani acaba normal mi demeye başladım, belki de çalışıyor pump ben anlamıyorum...
  4. H

Oyunlarda cs2 de 64 oldu en fazla denedim şimdi tekrar boşta ise 39-44 arada anlık yükseliyor 50
  5. H

Boşta minimumum 39 ama anlık yükseliyor 60-55 e
  6. H

Deepcool ls520 se 240mm sıvı soğutucuyu 5700x3d işlemcim ile kullanıyorum borularda titreme var pumpın üstünde de çok az bi titreme hissediliyor, pini aio pumpa taktım biosta 3100 devir gözüküyor pump, macun da resimlerrde var, temas etmediğini düşünerek sıkıca tekrar montajladım ama prime 95...
Top Bottom