Arama sonuçları: *

1. I

9800x3d sistem için soğutma önerisi

sizede teşekkürler hepsini araştıracağım
  2. I

çok teşekkürler yeniden bir sorum olursa yine yazarsam cevap verebilir misin aktif ürünün kullanıcısı olarak 1757007977 bir de siz de 9800x3d siniz değil mi büyük ihtimal öyledir buraya yazdıysanız ama yine de sorayım
  3. I

bide uzun süre değişmeyeceğim parça ona göre parçalar uzun gitsin de istiyorum gördüğüm kadarıyla sizde therma yı kullanıyosunuz valodan daha ağır oyunlarda nasıl sıcaklık 1757007723 garip 1757007776 bir de büyük ihtimalle öyledir ama sizde 9800x3d değil mi
  4. I

tamamdır şimdi ekran yok değilmi bu thermalight te ama ben zaten ekran ihtiyacım yok olmasa daha iyi olur fiyat düşer
  5. I

bir de daha ucuz olan yeterlimi pahalı olanın numarası nedir
  6. I

bu yorumların az olması normal mi tüm sitelerde güvenebilirmiyim? onun dışında ben de gidip geliyorum bi tık para koyup iyisimi yoksa başka bir şey mi diye. bu arada arctic 3 pro bayadır aklımdaydı sizde attınız şimdi biraz daha ona kaydım ama teknobiyotik pek güvenmiyorum işte o da biraz...
  7. I

bütçe 7k falan iyi olursa az daha fazla
  8. I

9800x3d + Dark Maxima V30 Sizce nasıl soğutucu almalıyım hava mı sıvı mı ve hangi soğutucuyu almalıyım sistem her şeyi belirledim sadece soğutucu kaldı f/p bir sogutucu arıyorum şu an stokları iyi olan satıcılar arasında tercih yapabileceğim. yorumu çok olursa insanların fikrini öğrenmem ve...
Geri