Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Çözüldü✓ Bu 4 240mm'lik sıvı soğutucudan hangisini almak mantıklı?

CoolerMaster kaliteli fakat fan sesleri biraz yüksektir. Deepcool Ls520 Arctic LiquidFreezer(en iyi soğutmaya sahip olan bir marka) ile yarışabilecek düzeyde bir Soğutma Fakat SE modeli hakkında pek bilgim yok. H100 hakkında pek bir şey diyemeyeceğim. LT520 ise 360mm sıvı soğutuculara kafa...
  2. ImToretto

Ryzen 5 5600 için sıvı soğutmaya gerek var mı ?

Hocam inanın monitörlerden çok fazla anlamam. Bir şey önersem sıkıntı filan olur konu açarsanız daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur. O zaman fazla kaçıyorsa hocam tercih edilebilir. https://voltcave.com/240mm-aio/ detaylı bilgisi burada var. Buradaki testte Arctic LF II 240 ile 1 Derece...
  3. ImToretto

Hocam Snowman hakkında hiçbir test bulamadım. Cougar'ın test verileri gayet iyi F/P ürünü de sayabiliriz çünkü 500TL üstüne LF II 240MM var. Daha kaliteli bir şey alayım derseniz LF II 240MM tavsiye ederim.
  4. ImToretto

Tam model atma şansınız var mıdır?
  5. ImToretto

R5 5600 için sıvı soğutmaya fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Kaliteli bir hava soğutma gayette işinizi görür. Sıvı soğutma alacaksanız En az 240MM veya 360MM bir sıvı soğutma gerek ki (İleriye dönük olması açısından) ve bu Sıvı soğutmanın da kaliteli olması gerekli.
  6. ImToretto

Yardım hava sogutma önerisi

900 TL se-214-xt ayrıca bu şekilde bütçe arttırabiliyorsa zaten gitsin se 224-xt alsın 214-xt yi her türlü geçen bir soğutma çünkü. Bütçe arttıramayacağını varsayarak bunu attım.
  7. ImToretto

oda güzeldir tercih edilebilir. Takımı daha basittir.
  8. ImToretto

emin olun stok fandan çok daha iyi bir dereceyi gösterir yükte max 65 derece filan görür. bu bütçede maalesef se-224-xt gibi bir performans göstermez belki ama yine de dark freezer'in kaliteli soğutucularındandır.
  9. ImToretto

bütçeyi arttırırsanız kesinlikle se-224-xt tavsiye ederim. şuanlık bu bütçe ile https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x125-2x12cm-frgb-led-fanli-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx125.html?ref=akakce&v=1.74 bilginiz olsun ürünün montajı için biraz...
  10. ImToretto

Bütçeniz ne kadar? kasa modeliniz nedir?
  11. ImToretto

Ryzen 5 5600 İçin T6 Ultra Yeterli mi?

Güzeldir yeterli olur. Takması arkadaşın dediği gibi biraz zor diyorlar dikkatli olun takarken.
  12. ImToretto

2000-2500tl sıvı soğutucu

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-zoomflow-240-xt-argb-4-pin-pwm-islemci-sivi-sogutucu biraz zam gelmiş hocam ama bu gayet kaliteli bir sıvı soğutmadır.
  13. ImToretto

Çözüldü✓ Kaç mm Soğutucu almalıyım?

Ön tarafa 360mm desteği Üst tarafa ise maximum 240mm Radyatör desteği bulunmakta kasanın. Arkadaşların dediği gibi Kule tipi şuanlık yeterli olur.
  14. ImToretto

Yardım Sıvı soğutma sığar mı?

Rica ediyorum. İyi Forumlar dilerim.
  15. ImToretto

Evet olur. Önde fanlar varsa onları da yukarı alabilirsiniz boş ise üst taraf. Kasa 345mm ekran kartı destekliyor. Eğer ekran kartınız bu boyuttan yüksek ise sıkıntı olur.
  16. ImToretto

Üst taraf için Kasanızın Bilgileri bunlar. Buna göre 125mm genişliğinde 27mm kalınlıkta istiyor radyatörü. Deepcoll LS520 ise 120mm Genişliğinde 27mm Kalınlığında. Bu şekilde sığıyor fakat Ramleriniz hangi boyutta onu bilmiyorum. Kasanız Maximum 38mm'ye kadar olan RAM'lerle uyumlu olduğunu...
  17. ImToretto

işlemci ve ekran kartı sıcaklığı

tabii ki Almalısınız. Stok Soğutucu bu modeller için çok yetersiz kalıyor. 240mm Üst ve yan sıvı soğutma için desteği var. Fakat 240mm Sıvı soğutmadansa kaliteli bir hava soğutma çok daha iyi olacaktır.
  18. ImToretto

işlemci ve ekran kartı sıcaklığı

Merhabalar, Stok İşlemci soğutusu mu kullanıyorsunuz. Kasa modeliniz nedir?
  19. ImToretto

Yardım R7 5700x için işlemci soğutucu önerisi

hocam konuyu takip ederseniz zaten söyledi. 240mm diye.
  20. ImToretto

Yardım R7 5700x için işlemci soğutucu önerisi

240mm Ryzen 7 5700x için pek sağlıklı olmaz. Görünüşe takıntılıysanız 240mm sıvı soğutucu alabilirsiniz fakat performans ve ucuzluk bakımından yukarıdaki hava soğutucularını tercih etmelisiniz.
Top Bottom