Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Amazonun Sattığını mı Alayım Teknobiyotiğin mi

Spatula falan bos kredi karti olsa yeter ki ona bile gerek yok. Bi damla sık sonra ustune bastır neye uygulayacaksan onunla. Zaten o yayiliyor.
  2. Isofyan

Amazonun Sattığını mı Alayım Teknobiyotiğin mi

amazondan al geccccccc
  3. Isofyan

Çözüldü✓ Laptop overclock yapılır mı

En düşük oyun ayarları + oyun dosyalarından en düşük grafik ayarları + fps boost özel reduxlar ile oynuyordum. Bilgisayarım çok iyi değil yaklaşık 9 yıllık
  4. Isofyan

Çözüldü✓ Laptop overclock yapılır mı

16gb ramli leptopta oynuyordum. 12gb civarı Ram kullanıyordu
  5. Isofyan

Çözüldü✓ kaç gr Termal macun almalıyım?

4-5 kullanım için 4gr yeterli olur muhtemelen bende 4gr var. 2 kez değişim yaptım. İlki acemice oldu boşa gitti birazı. Hala yarısına yakın duruyor
  6. Isofyan

İşlemcim Boşta 45-50 Derece arasında Ama Yük Altında 65-70 Derece Normal Mi?

Bildiğim kadarı ile normal değil hocam kule soğutucu kullanmanızı tavsiye ederim
  7. Isofyan

Çözüldü✓ Fan vidaları kayıp ne yapmalıyım?

En yakın bilgisayarcıya git sor vardır muhakkak. Benim leptop vidaları kaybolmuştu öyle yaptım 3-4 tane verdi sağolsun
  8. Isofyan

Öneri Masaüstü Vantilatör önerisi

Hocam elektrikçiye götürsen bataryayı sokup direk yapabilir. Veya bu bildiğimiz samsung şarj aleti ile satılıyor ve sökülebiliyo bataryası pil şeklinde.
  9. Isofyan

Öneri Masaüstü Vantilatör önerisi

https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-el-fani-beyaz/ Hocam bundan var baya iş görüyor güzel üflüyor küçük bir şey ama şarjlı. Uzun kullanımda ne olur bilemem
  10. Isofyan

Yardım Laptop soğutucu önerisi lazım acil

Termal macun bakım iyi olur
  11. Isofyan

msı katana gf66 12uc çok ısınıyor yardım

61 normal hocam
  12. Isofyan

https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html bilgisayar ısınınca sıcaklık değerler kısmını ss atar mısınız
  13. Isofyan

Kaç dereceleri görüyor. CpuID ile ss paylaşır mısınız?
  14. Isofyan

Öncelikle hayırlı olsun. 2.el mi 0mı aldınız hocam?
  15. Isofyan

Termal Macun Önerisi

Artic mx4
  16. Isofyan

Çözüldü✓ Bilgisayarım çok ısınıyor. Bu dereceler normal mi?

Öyle ama taş çıkarıyor yeni pclere yine de :(
  17. Isofyan

Leptop kullanıyorum masaüstü değil Hocam biraz takıldım öyle de sorun yok gibi sanki bu değerler fena değil sanırım.
  18. Isofyan

Fanını falan daha önce temizlemiştim zaten ki tekrar elden geçirdim gayet temiz içi. Üstelik altında soğutusu da var :(
  19. Isofyan

Arkadaşlar selam. Msi GE60 2OE yaklaşık 8 senelik bir leptop sahibiyim. Geçen günlerde bilgisayarın çok ısındığını farkettim ve termal macunu değiştirme süremin geldiğini hatırladım. Bugün yaklaşık 3-4 saat önce macun değişimini yaptım. Artic MX4 macun sürdüm ancak 10-20dk gta5 oynadıktan sonra...
Top Bottom