Bende farklı bir kaynak olarak bunları baz almıştım hocam.
https://linustechtips.com/topic/891730-cpu-cooler-performance-tier-list/
Güzel macun tam yayıldı mı diye düşünmekten kurtulurum.
Beyaz olan güzel ve de fiyat olarak da çok uygun lakin sistem biraz acil lazım bana işlerimden dolayı.
Her iki modelde üzmeyecek o zaman. Renk olarak beyaz tercih edecek olursam gümrük işine değer düşüncesiyle ederim yoksa TR de ki beyaz olanı 500 ila 1000 tl fark ile satılıyor.
Son attığınız videoyu ben de izlemiştim hocam.
Peki hocam LT720'nin siyah veya beyaz rengi için farklı özellik var mı RPM anlamında. mesela Corsair LL120 fanların siyah ve beyaz olanında RPM farkı vardı.
1696163841
Gümrükten geri dönmüş hocam, ciddi zaman kaybı yaratır bu durum benim için.
Yani konudaki inceleme testlerine de baktım ayrıca kendi araştırdığım görsel sonuçlu ve redditte de benzer yazılar var. yani çok fark yok gibi aralarında sanki gördüğüm kadarıyla.
Hocam bariz bir fark yoksa ısı anlamında özellikle bence çok problem değil diye düşünüyorum, çok deneyimi olan biri de değilim sıvı soğutucu konusunda açıkcası.
Müthiş olur hocam, çoğu forumda test sonuçlarından ziyade alınır alınmaz yorumları oluyor bu tarz bir görsel test sonucu çok iyi olur diye düşünüyorum herkes için.
Bu arada 5 yıl sıvı soğutmanın mı garantisi var hocam :oops:
Yazdıklarınız bence kafi hocam ss olmasa da olur, bende LT720 sipariş veriyim hocam pişman etmeyecek anlaşılan, teşekkürler hızlı geri dönüş ve bilgiler için, şimdiden iyi günlerde uzunca bir süre bozulmadan kullanmak nasip olur inşallah.:)