Arama sonuçları: *

1. J

Thermalright Phantom Spirit montaj yardım

Selamlar, 2 gün önce indirimden sipariş verdiğim https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ bugün geldi ve thermalrightin kendi yt kanalindaki videodan baka baka montajını yaptım, son aşama olarak kablolarını...
  2. J

Bitfenix cube 360mm Sıvı soğutma vs ?

7500F'e ileride upgradelediğimde sıkıntı yaşamamak için alıcaktım ama arkadaşlarım beni markasız, kaliteli değil, garantide sorun yaşarsın, yok hortumu patlar vs vs diye vazgeçirdi, bende dün indirime giren phantom spiriti aldım geçtim. Özellikleri fiyatına göre çok iyi ama ne kadar sağlamdır...
  3. J

Çözüldü✓ R5 7500f kule tipi soğutucu

hocam aynı işlemciye soğutucu arayışındayım, kaç derece görüyorsunuz yükte ve boşta?
  4. J

Yeni pc topluyorum parça kontrolü

Ssdyi degistirmene gerek yok aynisini kullaniyorum memnunum ama ekran kartı bu bütçeye 3060 düşük kalmış
  5. J

R5 7500F Soğutucu önerisi

Ankara içi bulmaya çalışıp bunu alayım teşekkürler
  6. J

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama 3.5k ya ne kadar iyi olursa olsun hava soğutucu alacağıma aynı paraya 360mm sıvı soğutma takarım daha iyi, ha 6 bin liralık işlemciye 3.5-4k soğutucuya harcıyacağıma işlemciyi 5 e satar 9k lık bir işlemci alırım daha iyi yapmam ama bence öyle, ben en iyisi...
  7. J

Tamamdır çok teşekkürler, kararsız kaldım 6 knislemciye 3750 soğutucu almak mantıklı mı bilemedim
  8. J

Performans açısından çok farkları varmıdır, sıvıyla havanın kaç derecede tutarlar işlemciyi, çok fark varsa sıvıyı alayım
  9. J

Hava soğutucuyu alayım ben hocam, olurda işlemci yukseltirsem R7 5800X3D felan, soguturmu bu yoksa birde soğutucuya masraf etmem gerekirmi?
  10. J

Selamlar. İşlemcim sistemi yeni açtığımda masaüstünde boştayken bile 50-55 derece gösteriyor. GTA 5 1080p full ayarlarda 90-95 derecede çalışıyor. Şuanlik sadece oyun oynuyorum ve en azından birkaç sene işlemciyi upgradelemeyi ve oc yapmayı düşünmüyorum. Bilgisayardan çokta anlamıyorum zaten...
Top Bottom