Arama sonuçları: *

1. J

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

şuan denedim ve csgoda max 82 sabit 70 gördüm dier sadece 5 i içeri 1 dışarı ise 64 derece idi ? çözemedim gitti :d 1652741088 Bu arada pazardan 10 tl ye aldım termal macunu haberiniz olsun awpodawüpdawkda 1652741220 Bi şey daha ekliycem önde direk temperli cam var ne bir delikli bişey nede...
  2. J

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

Bende 1 tane egzoz 2 tane üstte 3 tane önde var reis ben o üst ve öndekileri içeriye vericek konumda ayarlıycam 1 tane egzoz olucak evet yanlış ama böyle yapmam lazım kule tipi işlemci olduğu için çift fanlı bu arada o yüzden önden alacağı havayı tam olarak alamıyor üst fan çekiyor bü yüzden...
  3. J

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

120mm 1652737287 Hocam kule tipi işlemci fanı demiştim tam üstüne geliyor üstteki bir tanesi böyle olunca işlemcinin alması gereken havayı zaten o alıp çekiyor o yüzden söyledim
  4. J

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

Başlıkta gayet açık söyledim 3 tane önde fan var içeriye veriyor 2 tanede yukarıya koyucam onlarda içriye vericek çift fanlı birde kule tipi işlemci fanım var ne kadar doğru olur ne yapmam gerekiyor ? 1652737077 1 tane egzoz fanım olucak yeterli olurmu
Top Bottom