Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Hangi CPU soğutucuyu almalıyım?

stok ile hava bu
  2. K

Yardım Hangi CPU soğutucuyu almalıyım?

thermalright phantom spirit var ve çok iyi bendeki sonuçları atıyım
  3. K

Yardım 7800X3D PBO Ayarları

benim bildiğim pbo eksi de olur artıda olunca overclock oluyor - 50 de genel her cpu için okey seviyesidir -50 den azaltırsanızda silikon seviyesine bağlı inebildiği kadar iner onu ben her 5 azaltışımda bir 10dk cinebench testi yaptım -55 de puanım 12500 den 13000 e çıkdı derecede 61 den 57ye...
  4. K

İşlemi Soğutucu Önerisi Ryzen 5 7500f

ddr4 benim ramler kısa olmasına rağmen 1.5 cm fan cama daha yakın duruyor
  5. K

Termal macun oyun hamuru gibi olmuş

bende 14400f dtoksan geçtim phantom spirite işlemci fanından gelen ses gitti şükür
  6. K

işlemci ne bu arada
  7. K

phantom spirit almıştım ondan çıkanda aynı o şekildi kullandım bi sorunda olmadı hatta bana kalırsa yapış yapış olanlara göre daha uzu omğrlü olur diye düşünüyorum
  8. K

Çözüldü✓ 7800X3D için Kule Tipi Önerisi

test ettiği sıvı soğutma 6700 lira
  9. K

undervolt felan yaparsın azalır sıcaklığı kule tipi en uygunu bozulabilcek tek parçası fanı fanda zaten 500 lira istersen 20 yıl kullan soket sıkıntı çıkarır o kadar sıvı soğutma 5 yıl hadi dayandı diyelim bozuldu napıcaksın yeni sıvı soğutma parası vermek zorunda kalıcaksın
  10. K

ses olarak phantom spiritin nerdeyse sorunu yok boştayken ses bile yapmıyor ama hızı böyle 1700 1800 e gelince duymaya başlıyorsun benim kasanın fanları kötü olduğu için zaten duymak zorunda oluyorum fan sesini gıcık bir şey
  11. K

zaten çok pahalı olmaması gerekiyor alüminyum bakır birde 2 fan yani bende anlamıyorum neden gereksiz pahalılar
  12. K

benim ekran kartım kadar
  13. K

çok iyi soğtucuymuş
  14. K

Nasıl Overclock yapmalıyım

ekran kartı için overclock yerine undervolt yapman lazım overclock o kadar iyi bir şey değil 2 3 fps fazla alcam diye fazla ısınmasına gerek yok bileşenlerin bunu izle 1756408972 işlemci içinde chatgpt ye sorarak yap onunla ilgili doğru düzgün video bulamadım 1756409001 undervolt yap bu arada...
  15. K

Nasıl Overclock yapmalıyım

sistemin geç açılması ssd ile düzelir başlangıç uygulamalarını kapatarak düzelir
  16. K

R7 7700x CPU için PEERLES ASSASINS 120 SE yetersiz mi?

i5 14400f im vardı stok fanda occt de 83 derecelere çıkıyordu phantom spirit aldım 62 derece occt testinde şimdi yazın sıcağında 70 lere kadar çıktı cinebench de 15500 puan alıyordum undervolt yaptım 67 derece 16000 puan normal bence birde ben bir fanını egzozayakın 1 fanınıda ortaya koyuyorum...
  17. K

AM5 Soğutucu önerisi

18. K

AM5 Soğutucu önerisi

abi olcak kadar büyük değilim ama sağ olun bu dediğim hava soğutucular gerçekten şu an için fazla iyiler kasanızın modelini atarsanız bir araştırırım sığarmı sığmzmı diye zaten 240 lık sıvı lardan daha iyi dandik 360 lardan da iyi bunlar
  19. K

AM5 Soğutucu önerisi

sıkıntı
Geri